27 november 2017

Intercedent Procestechniek - Zaandam

 • Standplaats: Zaandam
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Uren per week: 32 - 40 uur
 • Aantal jaren werkervaring: 1-5
keer bekeken
Maak jij als technisch recruiter het verschil en ben jij een kei in het uitbouwen van klantrelaties? Jij gaat bij Luba/ SWA Procestechniek opdrachtgevers in heel Noord-Holland helpen aan tijdige en gecertificeerde instroom van nieuwe medewerkers.

Over de baan

Jouw stap naar Luba is de snelste weg naar een leuke baan. In dit geval, een fulltime baan als intercedent procestechniek bij...nou ja, bij ons zelf dus. Je werkt voor het allerleukste uitzendbureau bij jou in de regio en dé maatwerkspecialist in de bemiddeling van banen binnen de techniek en industrie in Noord-Holland.  Jouw tomeloze energie komt goed van pas bij het werven en plaatsen van kandidaten bij onze opdrachtgevers. 

In deze functie als technisch recruiter ligt het zwaartepunt op het onderhouden van de relatie met kandidaten en (interne) opdrachtgevers. Jij bent geen keiharde salestopper, maar houdt de klant wel binnen als hij eenmaal binnen is en bouwt waar mogelijk business uit.  Met jouw typerende sociale karakter weet je zowel klanten als flexwerkers aan je te binden. Jij bent een ondernemend en proactief persoon en bent van waarde voor onze Luba vestigingen in Noord-Holland als het aankomt op het invullen van vacatures met gekwalificeerde technische medewerkers. Met jouw recruitment ervaring weet je wat werkt en wat niet en geeft daar graag je mening over

Wat doe je als intercedent procestechniek?
 • Uiteraard hou jij je ook bezig met het invullen van vacatures, dit doe je door actief op zoek te gaan naar passende kandidaten en intakes te plannen met kandidaten die reageren op de vacatures die online staan.
 • De intakes plan je in op onze Luba vestigingen door heel Noord-Holland, dichtbij de opdrachtgever. Je bent dus veel onderweg en krijgt hiervoor de beschikking over een auto.
 • In deze functie ligt de nadruk op netwerken en het uitbouwen van de dienstverlening van Luba bij bestaande klanten.
 • Je bezoekt bestaande klanten om vacatures op te halen en uit te vragen.
 • Als je de vacature-intake hebt gedaan, ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit doe je door de vacature online te plaatsen en door te zoeken via cv-databases en LinkedIn
 • Zodra je een kandidaat geplaatst hebt, heb je regelmatig contact met de klant over de voortgang
In de regio Noord-Holland hebben wij Luba vestigingen in Zaandam, Haarlem, Hoofddorp, Alkmaar, Krommenie, Beverwijk, IJmuiden, Medemblik, Stede Broec en Schagen.

Luba/SWA Procestechniek is gericht op de bemiddeling van banen binnen de technische en industriële sector. Binnen deze sector heerst een groot tekort aan gekwalificeerde technische medewerkers. Wij helpen opdrachtgevers aan tijdige en gecertificeerde instroom van nieuwe medewerkers. Onder meer door het opzetten van leerwerk-trajecten en op basis van werving & selectie, uitzenden en detacheren.

Luba Operator Academy
Luba Procestechniek biedt leerwerk-trajecten op niveau 2/3 aan voor het opleiden en certificeren van procesoperators. We zien een slagingspercentage van boven de 95%. Er lopen op dit moment meerdere klassen op MBO niveau 2 en deze krijgen een vervolg op MBO niveau 3.

Over de vestiging

Luba Uitzendbureau is het leukste uitzendbureau van Nederland! Ja, dat hadden we natuurlijk al een keer gezegd, maar het is echt zo! Je komt te werken op onze vestiging in Zaandam, waar jouw collega's je begeleiden en, indien nodig, de fijne kneepjes van het vak leren. Dat is namelijk waar wij bij Luba voor staan: we doen het samen en samen worden we elke dag een stukje beter!

In de praktijk houdt dit in dat zo'n beetje half Luba je een welkom-bij-Luba e-mailtje gaat sturen op jouw eerste werkdag, dat jouw Linkedin-profiel binnen een maand met minimaal 50 connecties zal groeien en dat je bij de eerste grote Luba bijeenkomst een lamme arm zal krijgen van het handjes schudden.

Maar dat vind jij niet erg, want werken bij Luba = leuk. Elke dag ga je hard aan de slag om mensen blij te maken door ze een leuke nieuwe baan te bezorgen. Wil jij écht het verschil maken in de levens van mensen? Dan is dit de baan voor jou!
 

Wat we verwachten

Wil jij het liefst vandaag nog als intercedent procestechniek aan de slag bij onze vestiging in Zaandam? Dan ben jij in het bezit van:
 • Een hbo-diploma
 • Technische achtergrond is een pré
 • Ervaring in een vergelijkbare functie, als (technisch) recruiter of intercedent
 • Rijbewijs B

Wat we bieden

 • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Daarnaast kun je je salaris aanvullen met prestatiegerichte bonussen
 • Je krijgt de beschikking over een auto
 • Work hard, play hard! We bieden je bij een fulltime dienstverband 38 vakantiedagen (waarvan 13 atv-dagen) per jaar
 • Natuurlijk scholen wij je. Bij indiensttreding volg je ons interne trainingsprogramma, gegeven door onze trainer Rob
 • We hebben een gunstige pensioenregeling en je kunt deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid
 • Als je verder wilt groeien in je functie, is dat natuurlijk mogelijk. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden: je kunt de stap maken naar Senior Intercedent en eventueel doorstromen naar het Luba Management/Sales Traineeship
Sollicitatieprocedure
Solliciteren, het blijft spannend! Dat begrijpen wij, en daarom leggen we hieronder even aan je uit hoe ons sollicitatieproces verloopt.

Solliciteren kan door op onderstaande button te klikken. We vragen je dan om je gegevens en je cv. Binnen twee werkdagen belt onze corporate recruiter Wendy je voor een eerste kennismaking.

Zijn jullie allebei enthousiast, dan stuurt recruitment jouw informatie door naar de rayonmanager, Jos. Is hij ook enthousiast, dan wordt er contact opgenomen voor een persoonlijk gesprek op een vestiging bij jou in de buurt. Dit gesprek is met de rayon- en vestigingsmanager. Mocht de wederzijdse klik er zijn, dan ben jij onze nieuwste aanwinst!

Na het tekenen van alle papieren, ga je op training bij Rob. Op elke eerste dag van de maand heet hij op het hoofdkantoor in Leiden gemiddeld 5 nieuwe werknemers welkom. Hij vertelt je alles over Luba, stelt je voor aan de collega's op het hoofdkantoor en je laat je officiële Luba-foto maken.

De basistraining duurt 14 dagen. Je krijgt les over de computersystemen die we gebruiken, beltraining, recruitmenttraining etc. Na de training op het hoofdkantoor begin je op jouw inwerkvestiging. Dit kan jouw eigen vestiging zijn, maar ook een andere (grotere) vestiging. Als je eenmaal alles doorhebt, ga je op pad!

Jouw corporate recruiter:

Wendy Ship
Wendy Ship (071) 516 62 90
.
Past Luba bij jou?