Object reference not set to an instance of an object.
keer bekeken
Deze functie is een mix van schrijven, adviseren over in te zetten communicatiemiddelen en een boost geven aan het social media beleid. De adviezen die jij geeft en strategieën die jij uitzet, voer je ook samen met je collega's uit.

Over de baan

Als onze nieuwe collega ga jij, onder andere, verantwoordelijk zijn voor onderstaande taken:

 • Kwaliteitscontrole vacatureteksten. Je controleert dagelijks de online gezette vacatures van de vestigingen en geeft adviezen over de inhoud.
 • Contentcreatie. Je schrijft vacatureteksten, webcontent, pers- en nieuwsberichten en social posts. Je bedenkt en ontwikkelt creatieve campagnes die passen bij ons employer brand en de 'corporate story'.
 • Adviseren. Bijvoorbeeld over de vorm en inhoud  van diverse communicatie uitingen.
 • Kennis en ervaring delen.  Als specialist  weet je  jouw collega's van het hoofdkantoor of de vestigingen in het land mee te nemen in de meest effectieve communicatiemethodes en ontwikkelingen op dit gebied. Verder geef je trainingen en workshops, bijvoorbeeld in vacatureteksten schrijven.
 • Communicatie draait om relatie.  Niet alleen intern, maar ook zeker extern. Je bent de spil tussen de collega's van het veld en al hun wensen richting werkzoekenden en MKB'ers , maar zeker ook het aanspreekpunt voor reclamebureaus, exploitanten van reclamemedia en leveranciers van promotieartikelen.
Lees meer

Over ons

Luba Groep is centraal gevestigd vlak naast Leiden CS. In dit hypermoderne pand vind je alle specialisten die de vestigingen in het land ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Bij Luba zijn de lijnen kort. Dat blijkt wel uit het feit dat onze directeur Johan nog steeds álle Lubanen bij naam kent. En dat zijn er inmiddels toch al zo'n  250. Ook jij zult merken dat het bij Luba draait om samen werken. We geloven oprecht dat we samen verder komen.  Daarom ben je regelmatig in contact met je collega s, zowel op het hoofdkantoor als  op één van onze 43 vestigingen of collega- werkmaatschappijen.   
Jij werkt vanuit het hoofdkantoor in Leiden waar ongeveer 40 collega's werkzaam zijn. Je valt onder het  het team waar ook HR, Organisatie en Kwaliteit, Offerte en Tenderdesk  vallen. We werken allemaal intensief met elkaar samen, maar het meeste werk je samen met crm marketeer Ferry die zich bezig houdt met de cijfers, Wendy die als online marketeer verantwoordelijk is voor onlinemarketing en Cynthia die zich als communicatieadviseur met alle overige communicatie bezig houdt.. De sfeer is goed en informeel; we doen veel dingen met elkaar, ook naast het werk. Ook doen we als bedrijf regelmatig mee aan sportieve evenementen zoals de Halve van Katwijk of de Leiden City Swim. Ieder jaar doen wij een Luba Challenge, zo hebben wij in de zomer van 2018 met een team Lubanen de Mont Ventoux per fiets beklommen, in 2019 staat de Alpe d'Huez op het programma! 
Lees meer

Wat wij vragen

Wil jij onderdeel worden van ons team? Dan voldoe je in ieder geval aan onderstaande eisen:
 • Een afgeronde hbo of wo opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek of juist HRM
 • Jij schrijft foutloos teksten in het Nederlands
 • Ervaring met een content management systeem (wij werken zelf met Clixmaster, maar met dit systeem hoef je geen ervaring te hebben).
 • InDesign of Photoshop skills zijn mooi meegenomen, maar geen must.
Lees meer

Wat we bieden

 • Een uitdagende functie waarin je kan doorgroeien tot seniorniveau (als je dat niet al hebt).
 • Strategie, advies en uitvoer: in deze fulltimebaan krijg je het héle pakket.
 • Je krijgt direct een contract voor 12 maanden en als we het daarna met elkaar zien zitten, gaan we voor een vast contract.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring verdien je tussen € 2.100,- en € 3.500,- bruto per maand. Daarnaast kennen we een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Bij een fulltime dienstverband krijg je 25 vakantiedagen.
 • 25 dagen niet genoeg? Met je Benefit budget kan je meer vakantiedagen kopen! Liever werken? Je kan je Benefitbudget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Ons mooie kantoor ligt in hartje Leiden, kom je met het OV dan vergoeden we 100% van de reiskosten met een NS Businesscard.
 • Hoewel je pensioen misschien nog héél ver weg is, hebben we toch vast een gunstige pensioenregeling voor je. En je kunt gebruik maken van de collectieve zorgverzekering.
 • Work hard, play hard! Op vrijdagmiddag staat de borrel klaar en we hebben geregeld bedrijfsuitjes.
 • We begrijpen dat niet iedereen zoveel weet van Luba of de uitzendbranche als wij, daarom mag je rekenen op een gedegen inwerktraject zodat je de organisatie, de branche en systemen leert kennen.

Wil jij niet alleen de lijnen uitzetten, maar ook meewerken aan de uitvoer van jouw plannen? Solliciteer dan snel!

Sollicitatieprocedure

Van baan veranderen kan best spannend zijn. Doordat we per jaar meer dan 10.000 mensen aan een nieuwe baan helpen, begrijpen wij dit als geen ander. Daarom leggen we je graag uit hoe de sollicitatieprocedure van deze vacature verloopt.

Solliciteren doe je via onderstaande button. We vragen dan om je cv en motivatie. Deze functie is echt een mix van strategie, adviseren en veel schrijven. Dus we horen graag welke ervaring je meebrengt en wat je belangrijk vindt in jouw werk.

Binnen twee werkdagen neemt onze corporate recruiter Femke contact met je op. Denken we dat jij wel eens dé man of vrouw voor deze functie kan zijn? Dan gaan we gewoon eens kennismaken met elkaar. 

Lees meer
True

Jouw corporate recruiter:

Femke Zuijdwijk
Femke Zuijdwijk (06) 82 92 16 95
.