Hoofdkantoor

Adres   Eschertoren 1A
Plaats   2316 ET Leiden
Telefoon   (071) 516 30 30
E-mail   info@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Luba Uitzendbureau
Hoofdkantoor.

Het hoofdkantoor van Luba staat in Leiden. De stad waar vol overgave 3 Oktober wordt gevierd door zowel student als authentieke Leidse Glibber. De stad van Jochem Meijer, Armin van Buuren en Nico Dijkshoorn. En ook de stad waar in 1968 Luba is ontstaan. Van zolderkamer naar ruim 50 vestigingen en zo’n 200 medewerkers die dagelijks vele uitzendkrachten bemiddelen naar het MKB. Op het hoofdkantoor werken zo’n 40 medewerkers: een groep die net zo divers is als Leiden zelf, en toch allemaal 'Lubaan'!

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.

Maak kennis met ons team op het hoofdkantoor. Wij staan voor je klaar!

(071) 516 30 30. Of mail ons.

Een greep uit onze
vacatures bij Luba

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen