Scholingstraject helpende niveau 2

Binnen 4 maanden mbo diploma helpende & een baan!

Luba Zorg Haaglanden verzorgt scholingstrajecten voor kandidaten uit de regio Haaglanden.

Samen met een erkende opleider hebben we een scholingstraject samengesteld waarbij je in 4 maanden een erkend mbo diploma Helpende behaalt met baangarantie. Wij betalen de scholingskosten, jij investeert je tijd en energie:

  • Je gaat gedurende 10 weken op de vrijdag naar school
  • Je loopt op maandag of dinsdag stage (zonder vergoeding) bij een verzorging/verpleeghuis in Loosduinen of Scheveningen
  • Je besteedt 4 tot 6 uur per week aandacht aan je huiswerk via e-learning

Vereisten voor deelname

Voor de scholing kan starten, moet een VOG worden aangevraagd. Ook zal er een taaltoets worden afgenomen; vanaf niveau 2F is instroom in het traject mogelijk.

Na het behalen van de opleiding krijg je via ons een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar waarbij je met trots de goede naam van Luba Zorg uitdraagt door de best mogelijke zorg te verlenen.

Medewerkers in de zorg hebben hart voor mensen. Mensen die niet (goed) voor zichzelf kunnen zorgen, door ziekte, ouderdom of fysieke beperking. Mensen die geholpen moeten worden om een kwalitatief zo goed mogelijk leven te leiden. Zoveel verschillende mensen er zijn, zoveel verschillende zorg vacatures zijn er ook. Tijdelijk, als bijbaan of parttime. Luba Zorg regelt het.

Luba Zorg is al ruim 10 jaar een dienstverlener voor een groot aantal zorginstellingen. Wij willen iedereen die door wat voor reden dan ook nooit een zorgdiploma heeft kunnen behalen de kans geven dit nu wel te doen. Een gezonde dosis passie, empathie en drive om de zorg vooruit te helpen? Dan gaan we dit samen doen!

Heb je interesse?

Vraag Luba Den Haag naar de mogelijkheden via denhaag@lubazorg of T (070) 345 32 52.

Leren bij Luba

  • erkende opleidingen met diploma
  • praktijkgericht
  • baangarantie

Heb je vragen?

Neem contact met ons op:
Nicole van Dijk &
Wendy van Breukelen

T: (071) 516 30 30
E: opleidingen@luba.nl