0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Beoordeeld met een 4,9 28 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Bodegraven ligt in het Groene Hart en staat bekend om zijn bier, kaashandel en familiaire bedrijven. Inmiddels zijn er ook diverse multinationals gevestigd en zijn wij hét uitzendbureau van dit centraal gelegen dorp. In samenwerking met collega-vestigingen in Alphen, Gouda en Woerden brengen we werkzoekenden en bedrijven bij elkaar op logistiek, administratief, productie en technisch gebied.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Bodegraven

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Bezoekadres

  Raadhuisplein 27a
  2411 BD Bodegraven

  Vacatures Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Bodegraven

  Karian van Eijk-Bos
  Karian van Eijk-Bos Vestigingsmanager
  Rosanne Egtberts
  Rosanne Egtberts Senior intercedent
  Daphne Verhoef
  Daphne Verhoef Intercedent
  Dominique Struycken
  Dominique Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  De adviseurs van LUBA Bodegraven krijgen van mij een dikke 10. Vrijwel kort op het intake gesprek volgden snel sollicitatie gesprekken bij potentiele werkgevers waarvan ik nu bij een in loondienst ben getreden. De begeleiding vanuit LUBA en de administratieve afhandeling zijn zeer professioneel en goed en ik kan ze van harte aanbevelen. Zoek je een interessante en leuke nieuwe functie meldt je dan bij de dames van LUBA Bodegraven.

  WZN WZN
  WZN WZN 9 maanden geleden

  Hele fijne meiden! Ze stelde me aan een bedrijf voor, en dat was gelijk een klik. Na wat administratieve handelingen werd ik gelijk in dienst genomen door t bedrijf. Ook daar doet Luba niet moeilijk over. Ik heb nu een jaarcontract en zelfs na een paar weken ,appte de dames nog hoe t ging en of ik het naar mijn zin had. Ook werd er een taartje bezorgd op mijn werk van Luba. Heel fijn verlopen mede dankzij de betrokkenheid van deze dames en Luba!

  Ellen Rehorst
  Ellen Rehorst een jaar geleden

  Wat een fijne en lieve mensen werken hier. Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd om je te leren kennen en stellen de juiste vragen om een zo goed mogelijk profiel op te stellen die ze vervolgens naar de bedrijven sturen. De doorgestuurde vacatures waren allemaal volgens mijn wensen en al snel een nieuwe baan gevonden.

  shirley van der rijst
  shirley van der rijst een jaar geleden

  De dames zijn heel enthousiast en betrokken. Ze deden echt hun best om mij te leren kennen en aan de juiste werkgever voor te stellen. Ik had me 4 weken eerder bij een ander uitzendbureau ingeschreven en daar heb ik tot op heden niets van vernomen. Petje af voor dit super team, ik heb leuk werk en het was erg snel geregeld.!

  CorineW.
  CorineW. 2 jaar geleden

  4,9 28 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Bodegraven

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Bodegraven bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Bodegraven leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Bodegraven heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Bodegraven en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Bodegraven

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Bodegraven en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Bodegraven kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Bodegraven.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Bodegraven kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder