Uitzendbureau Bovenkarspel

Adres   De Tuin 21
Plaats   1611 KR Stede Broec
Telefoon   (0228) 51 54 00
E-mail   stedebroec@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Luba Uitzendbureau Bovenkarspel

In West-Friesland zijn twee Luba-vestigingen waarvan Luba Uitzendbureau Bovenkarspel er één is. In totaal werken hier zes intercedenten, waarvan twee voor ‘Luba Direct’. Zij  gaan over de aanvragen op functieniveau 1 en 2 voor flexkrachten die ad hoc ingezet moeten worden.

De andere collega’s richten zich op aanvragen van functieniveau 3 en hoger,  waarvan er één collega specialist procestechniek is. Luba Uitzendbureau Bovenkarspel is een stabiele speler in West-Friesland met circa 100 tevreden opdrachtgevers.

Een greep uit onze
vacatures in Bovenkarspel

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen

Maak kennis met ons team in Bovenkarspel. Wij staan voor je klaar!

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.