0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Scholing voor werkgevers
  • Talent verbindt zich aan jouw bedrijf
  • Snel een gekwalificeerde flexwerker
  • Goede begeleiding tijdens opleiding

  Luba Scholing voor werkgevers

  Voor nu én morgen

  Voor de groei van je bedrijf heb je geschikt, gemotiveerd en gekwalificeerd talent nodig. Opleiden is de sleutel tot succes om personeel aan te trekken én vast te houden. Luba Scholing zorgt er met certificaten en opleidingen voor dat flexwerkers meer perspectief op de arbeidsmarkt krijgen én dat jij het talent krijgt dat je nodig hebt.

  Contact Luba Scholing

  Voor al je vraagstukken

  Wil je meer weten over Luba Scholing? Wij helpen je graag verder.

  Wat is Luba Scholing?

  Luba Scholing is speciaal voor flexwerkers die willen starten of groeien in hun vakgebied. En dankzij een training of opleiding extra (of hernieuwde) kwalificaties krijgen. Van 1-daagse cursus tot volledig leerwerktraject.

  Opleiden doen we samen. Zo kan jij profiteren van een gemotiveerde flexwerker die binnen afzienbare tijd gekwalificeerd is als bijvoorbeeld procesoperator of monteur. En de flexwerker profiteert van een baan met salaris en betere inzetbaarheid.

  Luba Scholing richt zich op:

  Toon meer

  Hoe werkt Luba Scholing?

  • We recruiten talenten die aan de start van hun loopbaan staan, een switch willen maken of vakkennis uit het verleden willen opfrissen. Ze zijn werkzoekend, beschikken over bepaalde basisvaardigheden en willen groeien.
  • We maken een goede match tussen jouw bedrijf en een talent, door je van tevoren te bezoeken en het talent te screenen.
  • Het talent gaat volledig bij je aan het werk als ‘vakkracht-leerling’. Afhankelijk van de opleiding, volgt hij of zij op een vaste dag per week en/of buiten werktijd scholing. Klassikaal of via e-learning. Daarbij behaalt hij of zij theorie- en praktijkmodules.
  • Na afronding van het opleidingstraject ontvangt het talent een certificaat of diploma en beschik jij over een vakkracht!
  Toon meer

  Luba neemt je werk uit handen

  We verzorgen:

  • Het contact met de erkende opleidingspartners.
  • De begeleiding van de talenten.
  • Alle administratie rondom contracten en loonbetaling van de talenten.

  De plussen van Luba Scholing

  +vakkennis +betrouwbaar +dichtbij +ontzorgen

  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  In ons MKB-kenniscentrum vind je whitepapers, handige tools en actuele informatie voor werkgevers.

  Naar MKB-kenniscentrum