0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Vakantiekrachten door Luba
  • 1 vakantiekracht en 1 contract
  • Voordelige uurtarieven
  • Vaste vakantiekrachten voor elke schoolvakantie

  Vakantiekrachten

  1 vakantiekracht en 1 contract

  Hoe zorg je ervoor dat het werk niet stil komt te liggen wanneer je (vaste) medewerkers met vakantie gaan? Vakantiekrachten zijn een goede ondersteuning voor je bedrijf tijdens de vakantieperiode. Tijdens iedere schoolvakantie kunnen zij tijdelijk het werk overnemen wanneer jij en je (vaste) werknemers genieten van jullie welverdiende vakantie.

  Wil jij dezelfde vakantiekrachten op wie jij elke vakantie kan bouwen? Dat kan bij Luba. Wij maken het inzetten van vakantiekrachten heel eenvoudig en plaatsen 1 vakantiekracht met 1 contract, tijdens alle schoolvakanties en tegen voordelige uurtarieven. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Luba vestiging voor meer informatie.

  Neem contact op

  Vacature aanmelden

  De Vacature Ophaal Service

  Meld online jouw vacature voor vakantiekrachten aan en wij komen persoonlijk langs om kennis te maken. Zo stellen wij de juiste vakantiekracht voor.

  Vakantiekrachten voordelen

  Vakantiekrachten zijn scholieren en studenten die in de schoolvakanties tijdelijk werk verrichten. Het gaat hierbij vaak om minderjarigen, dus de loonkosten liggen meestal lager dan van vaste medewerkers.

  Natuurlijk gelden er ook regels voor de inzet van vakantiekrachten. Voor vakantiekrachten geldt dat werk dat gevaarlijk is voor de gezondheid verboden is. Daarnaast zijn er aanvullende regels per leeftijdsgroep over de zwaarte van het werk en de arbeidstijden. Je leest alle informatie over de inzet van vakantiekrachten in ons MKB-kenniscentrum.

  Toon meer
  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  In ons MKB-kenniscentrum vind je whitepapers, handige tools en actuele informatie voor werkgevers.

  Naar MKB-kenniscentrum