Uitzendbureau Amstelveen

Adres   Stroombaan 4
Plaats   1181 VX Amstelveen
Telefoon   (020) 675 06 14
E-mail   amstelveen@luba.nl


Maak een afspraak met ons op:

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

 

Luba Uitzendbureau Amstelveen

Deze stad aan de Amstel met ruim 90 duizend inwoners is aantrekkelijk om in te wonen en te werken. Denk aan het bruisende Stadshart met groot winkelcentrum, de centrale bibliotheek, culturele voorzieningen, horeca en kantoren. Amstelveen is goed bereikbaar, veilig en dicht bij Amsterdam en de A9. Ideaal voor werkzoekend talent en het MKB in de regio. Wij zorgen voor verbinding, fixen direct de beste baan en kandidaat. Wil je dit ervaren? Bel ons meteen voor een afspraak!

Een greep uit onze
vacatures in Amstelveen

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen

Maak kennis met ons team in Amstelveen. Wij staan voor je klaar!

(06) 13 89 51 56. Of mail ons.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.