0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu

  Subsidieregeling Praktijkleren

  HR artikelen

  Is jouw bedrijf de ideale plek om het vak te leren en wil jij toekomstige beroepsprofessionals begeleiden? Dan kan je gebruik maken van de Subsidieregeling Praktijkleren.

  Toon meer

  Voor wie is de subsidieregeling?

  De beste manier om een beroep te leren is een combinatie van het opdoen van kennis én ervaring in het werkveld. Om ondernemers te stimuleren om te investeren in het opleiden van toekomstig beroepspersoneel, helpt de overheid een handje mee. Als ondernemer kan je subsidie aanvragen voor de extra tijd die je nodig hebt om de leerling-werknemers goed te begeleiden. De subsidie kan je per schooljaar aanvragen.

  Wat is de hoogte van de subsidieregeling?

  Afhankelijk van het aantal weken dat een leerling bij je heeft gewerkt, kan de hoogte van de subsidie oplopen tot €2.700 per praktijk- of werkleerplaats. De hoogte van de vergoeding hangt af van het aantal weken dat een leerling op het bedrijf werkte. Per onderwijscategorie is er een budget vrij gemaakt.

  Toon meer

  Meld je op tijd aan

  Vanaf 2 juni 9:00 uur tot en met 16 september 2021 17:00 uur kan je een aanvraag indienen voor het studiejaar 2020-2021. Meer informatie over de subsidieregeling lees je op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

  De overheid stelt ook andere subsidieregelingen beschikbaar. Op https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer vind je alle informatie in één overzicht. 

  Toon meer

  Met elkaar in gesprek

  Als grootste uitzendbureau voor het MKB houden we je graag op de hoogte van thema's en nieuws die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Eens samen sparren over een onderwerp? Een afspraak is snel gemaakt!

  Neem contact op

  Er is altijd een Luba vestiging bij jou in de buurt

  Heb je een vraag over de inzet van (tijdelijk) personeel, neem dan direct contact met ons op.

  Ga naar de vestigingen

  Gerelateerde artikelen

  Naar het MKB-kenniscentrum