Uitzendbureau Zierikzee

Adres   Grachtweg 23
Plaats   4301 KJ Zierikzee
Telefoon   (0111) 40 70 85
E-mail   Zierikzee@luba.nl

Openingstijden
Luba Zierikzee is iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30 en 17:30 uur via telefoon en e-mail. Bezoek alleen op afspraak.

Luba Uitzendbureau Zierikzee

Luba Uitzendbureau Zierikzee is sinds 2020 actief.  Een goede uitvalsbasis voor de regio Zeeland. Met de wisselende arbeidsseizoenen biedt Zierikzee een levendige, afwisselende omgeving waar Luba klaar staat voor al jouw HR uitdagingen. Onze benadering is persoonlijk, we staan graag dichtbij onze opdrachtgevers en flexwerkers. Hebben wij nog geen kennis gemaakt? Maak dan snel een afspraak met ons en ervaar onze aanpak zelf!

 

Een greep uit onze
vacatures in Zierikzee

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen

Maak kennis met ons team in Zierikzee. Wij staan voor je klaar!

(0111) 40 70 85. Of mail ons.

Review Luba Uitzendbureau Zierikzee

Wij verzamelen reviews via Google. Wil jij de vestiging in Zierikzee ook beoordelen? Laat dan snel een review achter.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.