0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Beoordeeld met een 4,7 19 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Aalsmeer vind je in het prachtige oude station van Aalsmeer, hét bloemendorp van Nederland. Ons enthousiaste team heeft contact met veel bedrijven op de bloemenveiling en uit de buurt, dus leuk werk is zo gevonden!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Aalsmeer

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Bezoekadres

  Stommeerweg 1a
  1431 ES Aalsmeer

  Vacatures Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Aalsmeer

  Anneke Beuk
  Anneke Beuk Management trainee
  Yuridia Anasagasti
  Yuridia Anasagasti Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Ze kennen je en denken mee

  chris vroom
  chris vroom 3 maanden geleden

  Ik heb met meerdere uitzendbureau’s contact gehad maar Luba is echt de enige waarbij er goed contact werd gemaakt. Afspraken werden goed nagevolgd en ze zijn er echt voor je om te kijken wat bij je past. Ze zijn ook altijd goed bereikbaar. Superblij mee!

  Beeia Mawla
  Beeia Mawla 3 maanden geleden

  Aardig en snel geholpen. Via ander uitzendbureau drie maanden niets gehoord. Via Luba binnen twee weken leuk en gezellig werk.

  Rob Damsteek
  Rob Damsteek 7 maanden geleden

  Luba Aalsmeer en Hoofddorp werken prima samen, zo heb ik de baan gevonden die perfect bij me past. Fijne communicatie, vriendelijk en snel. Ze doen echt moeite voor je.

  Sylvia Lipplaa
  Sylvia Lipplaa 10 maanden geleden

  4,7 19 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Aalsmeer

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Aalsmeer bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Aalsmeer leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Aalsmeer heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Aalsmeer en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Aalsmeer

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Aalsmeer en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Aalsmeer kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Aalsmeer.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Aalsmeer kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder