0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Beoordeeld met een 4,9 7 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Deze stad aan de Amstel met ruim 90 duizend inwoners is aantrekkelijk om in te werken. Denk aan het bruisende Stadshart met groot winkelcentrum, horeca en kantoren. Amstelveen is goed bereikbaar, dicht bij Amsterdam en de A9. Werkzoekend talent en het MKB in de regio brengen we dan ook snel samen. Ervaar het zelf!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Amstelveen

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Bezoekadres

  Stroombaan 4
  1181 VX Amstelveen

  Vacatures Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Amstelveen

  Mariëlle van der Struijf
  Mariëlle van der Struijf Vestigingsmanager
  Romy Koopmans
  Romy Koopmans Intercedent
  Dennis Vesters
  Dennis Vesters Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Ik krijg altijd netjes optijd betaald. Als ik een vraag stel dan heb ik altijd binnen 1 dag een reactie. Ze bellen om te kijken hoe het gaat en of ze jou nog ergens mee kunnen helpen. Echt een top bedrijf!

  Vijay Panday
  Vijay Panday in de afgelopen week

  Vincent 26 27
  Vincent 26 27 2 weken geleden

  Op en top

  Den-zell Music
  Den-zell Music 2 maanden geleden

  Toptop

  Den-zell Music
  Den-zell Music 3 maanden geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Amstelveen

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Amstelveen bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Amstelveen leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Amstelveen heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Amstelveen en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Amstelveen

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Amstelveen en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Amstelveen kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Amstelveen.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Amstelveen kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder