0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Gouda

  Luba Uitzendbureau Gouda

  Beoordeeld met een 4,6 13 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Gouda, de stad van de kaas en stroopwafels. En al meer dan 40 jaar van Luba Gouda! We zijn een ervaren, enthousiast team dat werkzoekenden en bedrijven in de techniek, productie en administratie met succes bij elkaar brengt. In het gehele Groene Hart trouwens: we werken veel samen met onze collega-vestigingen in Alphen aan den Rijn, Woerden en Bodegraven. Hoe mogen we jou verder helpen?

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Gouda

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Gouda

  Bezoekadres

  Lange Tiendeweg 55
  2801 KG Gouda

  Vacatures Luba Uitzendbureau Gouda

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Gouda

  Jacqueline den Adel
  Jacqueline den Adel Senior intercedent
  Merle Lekkerkerk
  Merle Lekkerkerk Intercedent
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Gouda

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Ik voel mij geen nummer bij Luba, werd vriendelijk behandeld en was zeer snel aan een nieuwe baan geholpen. En ze blijven netjes contact met je houden en staan altijd voor je klaar. Top!

  Tina Heyneman
  Tina Heyneman 7 maanden geleden

  een bureau dat de moeite waard is om aan te bevelen, ik heb twee keer van hun diensten gebruik gemaakt, beleefd en bekwaam personeel op zoek naar een baan, houdt rekening met uw verwachtingen en is dan geïnteresseerd of alles in orde is en als u tevreden bent, ik raad het ten zeerste aan !!!een bureau dat de moeite waard is om aan te bevelen, ik heb twee keer van hun diensten gebruik gemaakt, beleefd en bekwaam personeel op zoek naar een baan, houdt rekening met uw verwachtingen en is dan geïnteresseerd of alles in orde is en als u tevreden bent, ik raad het ten zeerste aan !!!

  johny nakło
  johny nakło 10 maanden geleden

  Inge de Hart
  Inge de Hart 11 maanden geleden

  Vriendelijk geholpen, hoop een baan te vinden via hen.

  Jacques Vermeulen
  Jacques Vermeulen 4 jaar geleden

  4,6 13 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Gouda

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Gouda bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Gouda leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Gouda heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Gouda en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Gouda

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Gouda en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Gouda kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Gouda.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Gouda kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder