0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Haarlem

  Luba Uitzendbureau Haarlem

  Beoordeeld met een 4,1 27 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Haarlem is een stad met veel evenementen, cultuur, leuke winkels en sportactiviteiten. En vol leuk werk! Ervaar het zelf: laat ons deskundige (en gezellige) team je voorstellen bij de beste bedrijven in de buurt. En loop binnen de kortste keren met een lach én een baan onze deur uit.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Haarlem

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Haarlem

  Bezoekadres

  Kruisweg 45
  2011 LA Haarlem

  Vacatures Luba Uitzendbureau Haarlem

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Haarlem

  Jesper Garrelts
  Jesper Garrelts Vestigingsmanager
  Doenja Pluymen
  Doenja Pluymen Senior intercedent
  Saskia Hoop
  Saskia Hoop Intercedent
  Laura Castelijn
  Laura Castelijn Intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Haarlem

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Werk nu iets meer dan één jaar voor (met) LUBA. Na 41 jaar in overheidsdienst te hebben gewerkt kan ik zeggen dat ik er qua HR dienst echt op voorruit ben gegaan. Deze mensen tonen interesse in de mens, geven (snel) antwoord op gestelde vragen. Je wordt als volwaardige collega behandeld. Laatste niet geheel onbelangrijke punt, salaris is goed en altijd op tijd. Chapeau voor LUBA.

  Jan Janssen
  Jan Janssen 2 weken geleden

  Na binnenkomst voelde ik mij snel gehoord, werden er realistische scenario's uitgestippeld, en ving team Haarlem mij goed op na een onverwachte tegenslag. Hoewel het mikpunt een leer-werktraject was, leidden meerdere rondes tot de conclusie dat een ander pad beter zou matchen: één die ik nu 7 maanden later nog steeds met plezier voortzet, rijvaardigheidscertificaten voor heb behaald (EPT - HLOP - reachtruck), en waar wederom wordt gekeken naar wie ik ben/kan zijn. Bij elke organisatie zijn er wel kleine administratiefouten (tussen verschillende vestigingen), maar Haarlem lost dit vlot op en blijft daardoor een behendige sparringpartner. De vacatureteksten kunnen waar mogelijk wel iets specifieker zijn, zoals qua werktijden. Kortom: weinig onderhoud, maar veel input voor jouw eigen keuzes.

  Elvis An
  Elvis An 2 maanden geleden

  Prima club, snel accuraat en salaris is altijd op tijd.

  Wim de Koning
  Wim de Koning 6 maanden geleden

  Altijd goed geholpen

  Sandy Steijn
  Sandy Steijn 6 maanden geleden

  4,1 27 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Haarlem

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Haarlem bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Haarlem leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Haarlem heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Haarlem en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Haarlem

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Haarlem en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Haarlem kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Haarlem.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Haarlem kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder