0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Beoordeeld met een 4,5 32 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Lansingerland is booming! Wie aan Lansingerland denkt, denkt aan groei. Binnen deze groeigemeente tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer helpen wij bedrijven graag aan passend personeel en kandidaten aan leuk werk. Ons team staat voor je klaar en we hopen je snel te leren kennen! 

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Lansingerland

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Bezoekadres

  Kerkstraat 6
  2651 CE Berkel en Rodenrijs

  Vacatures Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Lansingerland

  Hélène van Kuik
  Hélène van Kuik Vestigingsmanager
  Sibel Sanli
  Sibel Sanli Senior intercedent
  Jelle Brunekreef
  Jelle Brunekreef Intercedent
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Luba Lansingeland is een TOP uitzendbureau! Ze hebben mij heel goed geholpen om een passende baan te vinden. Ik kon terecht met alle vragen en werd heel erg goed geholpen. Bedankt voor alles Luba!

  Seline Chong
  Seline Chong 4 maanden geleden

  Luba is een heel fijn uitzendbureau. Je wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Ze handelen super snel en denken altijd met je mee. Ze doen net dat stapje extra.

  Nicole Franken
  Nicole Franken 7 maanden geleden

  Luba is een heel prettig uitzendbureau om voor te werken. Ze handelen snel en ze zijn enorm vriendelijk. Ik voelde mij erg op mijn gemak toen ik mijn intake had voor de sollicitatie en had ook daadwerkelijk het idee dat ze me wilden helpen. Nu werk ik bij een ontzettend leuk bedrijf waar ik het heel erg naar mijn zin heb en waar ik héle vriendelijke collega's heb. Ik zou dit uitzendbureau zeker aanbevelen!

  Aniek de Visser
  Aniek de Visser 4 jaar geleden

  Luba uitzendbureau. Voordat ik er terecht kwam ben ik eerst op gesprek bij een ander uitzendbureau in de regio geweest. Dat was de eerste keer dat ik aanraking kwam met een uitzendbureau. Het gesprek kwam zo onpersoonlijk en ongeïnteresseerd over, het tegenovergestelde van mijn ervaring bij luba. Binnen een paar dagen na het gesprek hadden we een passend bedrijf gevonden. Daar ben ik 9 maanden in de leer geweest en heb er sinds vorige week een vast contract aan over gehouden. Als ik vragen had stonden ze altijd snel klaar en af en toe contact vanuit hun en alles gewoon via Whatsapp. Er zijn vrijwel altijd wel negatieve punten te vinden bij een bedrijf maar die heb ik echt niet meegemaakt. Ik zal het aanraden zelfs als je nare ervaringen met andere bureaus gehad hebt!!

  Noah Sentayehu
  Noah Sentayehu 4 jaar geleden

  4,5 32 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Lansingerland

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Lansingerland bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Lansingerland leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Lansingerland heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Lansingerland en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Lansingerland

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Lansingerland en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Lansingerland kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Lansingerland.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Lansingerland kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder