0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Beoordeeld met een 4,3 23 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Vlaardingen, gelegen aan de Nieuwe Maas, was vroeger vooral bekend als de haringstad van Nederland. Inmiddels is Vlaardingen als onderdeel van het Rijnmondgebied dé plek voor vele bedrijven. En Luba Vlaardingen verbindt deze bedrijven dagelijks aan lokaal talent! Mogen we jou ook verder helpen?

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Vlaardingen

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Bezoekadres

  Van Beethovensingel 126
  3133 EA Vlaardingen

  Vacatures Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Vlaardingen

  Diana Speetjens
  Diana Speetjens Vestigingsmanager
  Jerney van Muyen
  Jerney van Muyen Intercedent
  Jordy van Vliet
  Jordy van Vliet Intercedent
  Brian van der Plaat
  Brian van der Plaat Intercedent
  René Hamelinck
  René Hamelinck Districtmanager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Atentie Atentie !!! Een goede uitzendburo. Met mijn atentie voor een van mijn meest gewaardeerde medewerkster is in Vlaardingen.Zij heeft mij geholpen en zij is een hele mooie lieve leuke vriendelijke medewerkster. Applaus voor Adina Medina Silva van Luba uitzendbureau inj Vlaardingen. Zij heeft voor mij een baantje gevonden. Helaas is het maar een dagie geworden de volgende dag zal ik nooit meer vergeten. En alleen zij weet wat ere toen gebeurt was. Zoveel steun van iemand heb ik weinig meegemaakt in mijn leven-. Ik geef meer dan 5 gouden glitter sterren hier aan uit. Ronald Swaneveld

  Ronald Swaneveld
  Ronald Swaneveld 3 maanden geleden

  Super goed geholpen door het leuke team wat ze hebben. Ik had binnen 1 week werk, na paar maanden overgenomen. Super netjes geregeld allemaal echt een aanrader.

  Kevin Tomas
  Kevin Tomas 3 maanden geleden

  Zocht naar een baan en kreeg binnen no time 2 sollicitaties aangeboden. Nog geen week later kon ik ergens starten waar ik binnen 3 maanden een jaarcontract kreeg aangeboden. Top uitzendbureau!

  Laurens Boekelman
  Laurens Boekelman 3 maanden geleden

  Luba heeft mij binnen een aantal dagen na aanmelding aan een baan geholpen waarin ik het reuze naar m'n zin heb en door kan groeien. Daarnaast staan ze altijd voor je klaar en reageren vrijwel direct op gestelde vragen. Dikke pluim voor mijn Intercedent Jerney voor alle genomen moeite. Bedankt Luba!

  Jordie
  Jordie 3 maanden geleden

  4,3 23 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Vlaardingen

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Vlaardingen bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Vlaardingen leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Vlaardingen heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Vlaardingen en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Vlaardingen

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Vlaardingen en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Vlaardingen kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Vlaardingen.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Vlaardingen kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder