0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Woerden

  Luba Uitzendbureau Woerden

  Beoordeeld met een 4,4 10 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Woerden is de hofstad van het Groene Hart. De stad van kaas, koeienmar(k)t én Luba Woerden. We zorgen dagelijks voor een match tussen werkzoekenden en bedrijven uit de buurt. Vooral in de logistiek, industrie en administratie. Bij ons team staan persoonlijkheid, eerlijkheid en transparantie voorop. Ervaar het ook!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Woerden

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Woerden

  Bezoekadres

  Rijnstraat 8
  3441 BT Woerden

  Vacatures Luba Uitzendbureau Woerden

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Woerden

  Karian van Eijk-Bos
  Karian van Eijk-Bos Vestigingsmanager
  Aniek Renssen
  Aniek Renssen Senior intercedent
  Jennifer Muller
  Jennifer Muller Intercedent
  Dominique Struycken
  Dominique Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Woerden

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  enthousiast team, Erg vriendelijk en bereid om door te zoeken tot ze een baan voor je gevonden. Ik heb een passende baan gevonden en word nog steeds goed begeleid. Een aanrader.

  bouke Jut
  bouke Jut 2 weken geleden

  Uitstekend bureau. Ze vinden snel werk.

  Elena Rozova
  Elena Rozova 2 weken geleden

  De intersedent is heel lief en op mijn werk had ik goede ervaring en was iedereen lief!

  Hristo Vlahov
  Hristo Vlahov 6 maanden geleden

  Mijn toppertje!

  Asena ilbegi
  Asena ilbegi een jaar geleden

  4,4 10 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Woerden

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Woerden bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Woerden leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Woerden heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Woerden en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Woerden

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Woerden en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Woerden kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Woerden.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Woerden kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder