0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Beoordeeld met een 5,0 6 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Zierikzee staat bekend om zijn rijke historie. Met meer dan vijfhonderd monumenten staat de Zeeuwse stad in de top 10 van monumentensteden. De haven, winkels en terrassen maken van Zierikzee een populaire trekpleister voor toeristen en bedrijfsleven. Een mooie plek om werkzoekenden te matchen aan de mooie bedrijven in Zeeland! 

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of maak een afspraak en kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Zierikzee

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Bezoekadres

  Techniekweg 1
  4301 RT Zierikzee

  Vacatures Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Zierikzee

  Diana Speetjens
  Diana Speetjens Vestigingsmanager
  Andy van Dam
  Andy van Dam Senior intercedent
  René Hamelinck
  René Hamelinck Districtmanager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Luba is top! Betrouwbaar, persoonlijk en snel!

  Willem Simonse
  Willem Simonse 2 maanden geleden

  Damian
  Damian 2 maanden geleden

  Роман Суичмезов
  Роман Суичмезов 5 maanden geleden

  Goed uitzendbureau die ook echt dingen voor je doen en regelen. Altijd een luisterend oor biedend van je mediator. Alles is bespreekbaar

  Nathalie Zuetenhorst
  Nathalie Zuetenhorst 5 maanden geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Zierikzee

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Zierikzee bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Zierikzee leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  Toon alle plaatsen Toon minder plaatsen

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Zierikzee heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Zierikzee en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Zierikzee

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Zierikzee en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Zierikzee kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Zierikzee.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Zierikzee kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder