0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Dit mag jij verwachten van de grootste

  Dit mag jij van het grootste uitzendbureau voor het MKB verwachten

  • Persoonlijk en betrokken
  • Altijd in de buurt
  • Snel de beste kandidaten

  Het grootste uitzendbureau voor het MKB ben je niet zomaar. Zo is er altijd een vestiging in de buurt. Wij kennen de lokale talenten en maken daardoor de snelste match met jouw vacatures. Benieuwd wat de grootste voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat vertellen wij je graag.

  De meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers

  Met 50 vestigingen verspreid over het land zijn wij altijd in de buurt. Zo kennen we de lokale talenten en de markt en vervullen we snel jouw vacatures. Meld jouw vacature aan.

  Voor we starten bespreken we elke vacature

  Om de juiste kandidaten aan je voor te stellen, komen we bij je langs. Zo komen we alles te weten over je organisatie, de werkplek en de functie.

  Persoonlijk contact maakt het verschil

  Met altijd een vestiging in de buurt, is een afspraak snel gemaakt. Door regelmatig met elkaar in gesprek te gaan, kennen wij jouw uitdagingen en helpen we jou met ondernemen.

  Elkaar op de hoogte houden is vanzelfsprekend

  We hebben elkaar nodig om snel het talent uit de buurt bij jou aan het werk te krijgen. Of het nu gaat over een voorstel, een terugkoppeling of om onze samenwerking te evalueren. Samen regelen we het.

  We schuiven aan bij iedere sollicitatie

  Wanneer je een kandidaat hebt uitgenodigd, gaan wij ook mee naar het sollicitatiegesprek. Zo blijven we betrokken bij het sollicitatieproces en zorgen we er samen voor dat de vacature succesvol wordt ingevuld.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Met een vestiging om de hoek, kennen we jou en het lokaal talent persoonlijk. Gecombineerd met onze kennis en digitale recruitmenttools, vullen we snel jouw vacatures in.

  We evalueren regelmatig voor het beste resultaat

  We blijven in contact met jou en de flexwerker, zo kunnen we bijsturen waar nodig en kan jij groeien als onderneming.

  Vacature aanmelden

  De Vacature Ophaal Service

  Meld online je vacature aan en wij komen persoonlijk langs om kennis te maken met jou en je bedrijf. Zo stellen wij nog sneller de juiste kandidaat voor.

  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  Lees het laatste arbeidsmarktnieuws

  In ons MKB-kenniscentrum vind je whitepapers, handige tools en actuele informatie voor werkgevers.

  Naar MKB-kenniscentrum