0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  3 manieren om geluk te vinden op het werk

  3 manieren om geluk te vinden op het werk

  Ben jij echt blij met jouw werk? Hopelijk wel! En zo niet, hieronder een paar handige tips om snel blij te worden van jouw werk!

  Vind nieuwe mogelijkheden om te groeien

  Als je werk te lang precies hetzelfde is, wordt je er minder tevreden over. Heb jij het gevoel dat je stilstaat? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om te groeien! Vraag om nieuwe taken, of denk na over wat voor jou een uitdaging is. Bespreek dit met jouw leidinggevende (of onze intercedenten!) en je zal zien dat er meer mogelijk is dan je dacht.

  Help en motiveer je collega's

  Heb je weleens gehoord dat het beter is om te geven dan te ontvangen? Kijk eens wat er gebeurt als je jouw positieve energie overbrengt op je collega’s. Misschien kun je ze helpen met een project of gewoon even een kop koffie brengen. Geven voelt goed, en draagt zeker bij aan jouw gevoel van blijdschap op het werk. En.. wat je geeft krijg je meestal ook terug!

  Als niks werkt, is het tijd om verder te kijken

  Als de bovenstaande tips niet werken, dan is het misschien tijd om naar ander werk te kijken. Het is echt belangrijk dat je voldoening haalt uit je werk. Natuurlijk helpen wij je graag aan werk waarvan je (weer) gelukkig wordt! Stap eens binnen bij een vestiging bij jou in de buurt of bekijk onze vacatures.

  Solliciteer op een vacature

  Solliciteer op een vacature

  • Met cv
  • Zonder cv
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Vind werk dat bij je past
  • Solliciteer zoals jij wil
  • Ga snel aan de slag

  Gerelateerde sollicitatietips

  Naar alle sollicitatietips
  Luba Scholing

  Ontdek je talent via Luba Scholing

  Dat is werken én leren voor een goed salaris bij de beste bedrijven in de buurt.