Hoofddorp

Adres   Concourslaan 11
Plaats   2132 DH Hoofddorp
Telefoon   (023) 563 83 24
E-mail   hoofddorp@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Luba Uitzendbureau
Hoofddorp.

Schiphol is voor Luba Uitzendbureau Hoofddorp ‘the place to be.’ Wij bemiddelen dan ook veel uitzendkrachten voor het winkelgebied, maar ook bij logistieke bedrijven en kantoren op Schiphol.

Werken met bedrijven in deze regio betekent snel schakelen: verzoeken om binnen een uur 5 mensen te regelen schrikken ons niet af. Onze uitzendkrachten zijn flexibel en werken hard. Luba is niet de grootste in deze regio, maar voor zowel bedrijven als flexwerkers geldt: als ze eenmaal met ons samenwerken, dan doen ze dat ook lange tijd.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kan zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent vaak dat je geen pak aan hoeft. En in een klein bedrijf werk je als snel met een manager of de directeur samen. Sommige zaken zijn nog niet geregeld, je krijgt dus volop mogelijkheden. Er is altijd wel een leuk MKB bedrijf in de buurt, zodat je geen uren met het OV hoeft te reizen of in de file hoeft te staan. Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt er op dat je liever bij een corporate werkt.

Terwijl er in Nederland ruim 400.000 MKB bedrijven zijn met hele leuke vacatures. Waar je geen radartje in het geheel bent, maar zelf het verschil kan maken. Waar je zelf je keuzes kan maken, en een bedrijf meehelpt bouwen en groeien. Kijk eens bij onze vacatures of er toch niet een mooie opdracht voor je bij zit?

Maak kennis met ons team in Hoofddorp. Wij staan voor je klaar!

(023) 563 83 24. Of mail ons.

Een greep uit onze
vacatures in Hoofddorp

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt (blijven) doen waar je goed in bent