Uitzendbureau Utrecht

Adres   Niastraat 1a
Plaats   3531 WR Utrecht
Telefoon   (030) 238 17 40
E-mail   utrecht@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Luba Uitzendbureau Utrecht

In het centrum van Utrecht, vlakbij de Neude vind je Luba Uitzendbureau Utrecht. Hier werken we met name binnen de vakgebieden logistiek en administratief. Onze klanten zijn bijvoorbeeld Stamhuis en De Vos.

Wanneer je bij ons op kantoor langskomt is de kans aanwezig dat er net een pak koekjes opengaat voor bij het rondje thee. We werken hier met 4 collega's en gezelligheid en laagdrempelig past bij ons. Hoewel er hard gewerkt wordt, maken we ook zeker tijd om te lachen.

Een greep uit onze
vacatures in Utrecht

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt ondernemen

Maak kennis met ons team in Utrecht. Wij staan voor je klaar!

(030) 238 17 40. Of mail ons.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent dat je bijna nooit een pak aan hoeft en al snel samenwerkt met een manager of zelfs de directeur. Er zijn volop mogelijkheden! En er is altijd een leuk MKB-bedrijf bij jou in de buurt. Op de fiets naar je werk in plaats van lang in de trein of in de file: wie wil dat niet? Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt erop dat jij liever bij een corporate werkt

En dat terwijl er in Nederland meer dan 400.000 MKB-bedrijven zijn met hele leuke vacatures! Daar ben je geen radertje in het geheel, maar kun je echt verschil maken. Meehelpen om een bedrijf te bouwen en resultaat van je werk zien: wie wil dat niet? Kijk snel bij onze vacatures of er niet toch iets voor je bij zit.