Luba Uitzendbureau Procestechniek

Adres   Stationsplein 77
Plaats   1703 WE Heerhugowaard
Telefoon   (088) 258 90 19
E-mail   procestechniek@luba.nl

We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.30 uur.

 

 

Luba Uitzendbureau
Procestechniek.

Als operator in de procestechniek werk je in een productiehal. In de hal worden met verschillende installaties producten gemaakt. Bijvoorbeeld medicijnen, verpakkingen of levensmiddelen. Veel van het productiewerk is geautomatiseerd, maar toch moeten er mensen zijn die deze machines in de gaten houden of alles wel goed gaat. Eén van die mensen is de operator! Als operator controleer je productieprocessen, waarborg je de kwaliteit en grijp je in zodra er iets fout gaat. Soms vraag je daarbij  hulp aan je leidinggevende of de technische dienst. Je werkt daarbij vaak in ploegendienst en soms ook in het weekend. 

Bedrijfsbegeleid Leertraject (BBL) Procesoperator

We bieden een uniek leertraject voor procesoperators. Waardoor je in een schaarse markt toch snel beschikt over gekwalificeerd personeel.

Maak kennis met ons team Procestechniek. Wij staan voor je klaar!

Procesoperators Plasthill Michel.fw.png
Denk jij als een procesoperator?

Test jezelf! Zit er een procesoperator in jou?

 

Beantwoord de volgende vragen en kom er achter of jij geschikt bent voor een baan als procesoperator.

Gefeliciteerd, jij kunt zó aan de slag als procesoperator!

Jij beschikt over basiskennis die nodig is bij een baan als procesoperator. Werk je wellicht al in de procesindustrie en/of heb je gewerkt als procesoperator? Of lijkt het je leuk om met jouw basiskennis een werkleer-traject in te gaan waarbij je gegarandeerd aan het werk kan als procesoperator? Neem dan gelijk contact met ons op!

Je mist nog enige kennis om als procesoperator aan de slag te gaan

Baal je hiervan omdat jij zeker weet dat je aan de slag wilt als procesoperator? Vraag dan eens naar onze opleidingsmogelijkheden. Wellicht helpt ons leerwerk-traject tot procesoperator jou om toch aan de slag te gaan.