0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Beoordeeld met een 4,5 13 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Alkmaar helpt jou groeien. Dankzij de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers, opleidingen en advies. We kijken wat jij nodig hebt om vooruit te komen. De West-Friese mentaliteit is voelbaar op de vestiging: open, direct en doorpakken.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Alkmaar

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Bezoekadres

  Houttil 2
  1811JM Alkmaar

  Vacatures Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Alkmaar

  Andy Geel
  Andy Geel Vestigingsmanager
  Carolien Opdam
  Carolien Opdam Intercedent
  Aidan Splinter
  Aidan Splinter Intercedent
  Quinten Kempen
  Quinten Kempen Intercedent
  Joëlle van den Outenaar
  Joëlle van den Outenaar Intercedent
  Floor Zandbergen
  Floor Zandbergen Vestigingsassistent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Fijn bureau om te werken! Ik hou ervan❤️ 😍

  Kirо Mtv
  Kirо Mtv een week geleden

  Werd uitstekend begeleid naar een nieuwe baan door Luba Alkmaar. Afspraken worden nageleefd, maar ook word er goed gecommuniceerd en weet je ten alle tijde waar je aan toe bent.

  Jeffrey Drost
  Jeffrey Drost 2 weken geleden

  Ik heb goede ervaringen met Luba Alkmaar. Altijd bereid om met u te praten en u het juiste antwoord en de juiste oplossing te geven. Goede service. Ze controleerden je altijd af en toe. Ik werk al twee jaar met Luba en nu heb ik van Luba een direct contract gekregen. Luba heeft uitstekend werk voor mij gedaan. Prachtig

  Precilia William
  Precilia William 2 weken geleden

  Goede service en samenwerking

  michiel vegten
  michiel vegten 4 maanden geleden

  4,5 13 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Alkmaar

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Alkmaar bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Alkmaar leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  Toon alle plaatsen Toon minder plaatsen

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Alkmaar heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Alkmaar en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Alkmaar

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Alkmaar en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Alkmaar kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Alkmaar.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Alkmaar kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder