0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

  Luba Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Midden in het Groene Hart, aan de rivieren de Oude Rijn en de Gouwe vind je Luba Alphen. Ons ervaren team helpt dagelijks talent aan werk bij één van de vele bedrijven uit de regio. Van werk in de productie en techniek tot administratie, de match is zo gevonden!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Alphen a/d Rijn

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

  Bezoekadres

  Europalaan 65
  2408 BJ Alphen aan den Rijn

  Vacatures Luba Uitzendbureau Alphen a/d Rijn

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Alphen a/d Rijn

  Anne Vonk
  Anne Vonk Management trainee
  Marjolein Ahdid
  Marjolein Ahdid Senior intercedent
  Marnel Hofstra - Ruven
  Marnel Hofstra - Ruven Intercedent
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Alphen aan den Rijn

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Alphen aan den Rijn bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Alphen aan den Rijn leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Alphen aan den Rijn en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Alphen aan den Rijn

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Alphen aan den Rijn en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Alphen aan den Rijn kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Alphen aan den Rijn kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder