0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Beoordeeld met een 3,9 23 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Beverwijk, onder meer bekend door grote industriële bedrijven, het brandwondencentrum en de Zwarte Markt. Ons team vind je al jaren in het hart van de stad aan de Breestraat. We brengen werkzoekenden en bedrijven samen op het gebied van administratieve-, technische-, productie- en magazijnfuncties.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Beverwijk

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Bezoekadres

  Breestraat 2B
  1941 EJ Beverwijk

  Vacatures Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Beverwijk

  Anneke van Leeuwen
  Anneke van Leeuwen Intercedent
  Stefan Commandeur
  Stefan Commandeur Intercedent
  Lisa Giebels
  Lisa Giebels Senior intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Goede ervaring mee, actief, professioneel, gezellig en correct.

  Pieter Dijker
  Pieter Dijker een maand geleden

  Wel goed uitzendbureau

  Alexandre Brandao
  Alexandre Brandao 11 maanden geleden

  3,9 23 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Beverwijk

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Beverwijk bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Beverwijk leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Beverwijk heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Beverwijk en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Beverwijk

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Beverwijk en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Beverwijk kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Beverwijk.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Beverwijk kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder