0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Delft

  Luba Uitzendbureau Delft

  Beoordeeld met een 4,4 49 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Middenin de prachtige stad Delft, aan de gracht, vind je onze vestiging. Ons gemotiveerde team weet alles over de bedrijven in de buurt én de talenten die er willen werken. Waar kunnen we jou bij helpen? We zitten er klaar voor!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Delft

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Delft

  Bezoekadres

  Hippolytusbuurt 39
  2611 HM Delft

  Vacatures Luba Uitzendbureau Delft

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Delft

  Anne Noest
  Anne Noest Vestigingsmanager
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Delft

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Prima uitzendbureau als je niet veel eisend bent. Ze hebben mij altijd netjes te woord gestaan als ik informatie nodig had. Ze hebben goed geholpen met het vinden van een werkplek. De website om uren in te vullen is wat minimaal maar werkt over het algemeen goed. Conclusie, Ik zou Luba aanraden als je niet zeker bent welke richting je op wilt maar wel opzoek bent naar een baan

  wiebe D
  wiebe D een maand geleden

  Het is een hele goede en fijne werk omdat ik door de machines veel dingen heb geleerd.

  Yusuf Omar Ahmed
  Yusuf Omar Ahmed 5 maanden geleden

  Luba is het eerlijkste kantoor dat ik ken met goed uurloon, ik raad aan.

  Paweł
  Paweł 5 maanden geleden

  luba heeft een georganiseerde personeel systeem. ik kan op tijd mijn loonstrook en krijgen via Luba app en ik heb tot nu de loonstroken en alle belangrijke notificaties op tijd gekregen. Mijn contact person in Luba beantwoordt snel mijn brieven via email. Maar deze systeem heeft gewoon een probleem dat ik via laptop beter kan werken dan mobile. En dit probleem is slecht als je met een mobile in de situatie moet werken die er een laptop niet bereikbaar is. Als je met mobile naar luba app gaat, kan je niet alle delen van de pagina's goed zien.

  TT Z
  TT Z 8 maanden geleden

  4,4 49 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Delft

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Delft bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Delft leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Delft heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Delft en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Delft

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Delft en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Delft kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Delft.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Delft kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder