0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Beoordeeld met een 4,3 12 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Altijd het beste werk bij jou in de buurt. Dat is waar Luba Heerhugowaard voor staat! We zijn in 2019 geopend. Ons ervaren, creatieve team helpt je aan het werk in de techniek, productie, logistiek, commercie of administratie. Mogen we jou verder helpen? We doen het graag!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Heerhugowaard

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Bezoekadres

  Stationsplein 77
  1703 WE Heerhugowaard

  Vacatures Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Heerhugowaard

  Elvi Boleij
  Elvi Boleij Management trainee
  Kiki Zaal
  Kiki Zaal Intercedent
  Daisy van Lint
  Daisy van Lint Intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  1 van de betere uitzendbureaus. Ze denken graag met je mee en komen met een divers aanbod aan werk. Momenteel heb ik mijn vaste baan gekregen via hun. Nogmaals Kiki bedankt voor al je moeite ik ben er nog steeds zeer tevreden over.

  Johan H
  Johan H 2 maanden geleden

  Hele fijne en vakkundige mensen die er alles aan doen om voor jouw de juiste baan te vinden.

  Rob Van Den Ham
  Rob Van Den Ham 3 maanden geleden

  Ik ben zeer goed geholpen door de medewerkers bij Luba, er was een welgemeende interresse en ook regelmatig contact over mijn ervaringen bij mijn nieuwe werkgever. Ook heeft Luba zich zeer flexilbel opgesteld toen mij een contract werd aangeboden door mijn werkgeven en zelfs getrakteerd op lekkere gebakjes aan het einde van mijn werk voor Luba, hulde. Zeer tevreden dus !!!

  Wim Brabander
  Wim Brabander 4 maanden geleden

  4,3 12 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Heerhugowaard

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Heerhugowaard bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Heerhugowaard leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Heerhugowaard heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Heerhugowaard en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Heerhugowaard

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Heerhugowaard en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Heerhugowaard kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Heerhugowaard.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Heerhugowaard kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder