0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Hillegom

  Luba Uitzendbureau Hillegom

  Beoordeeld met een 4,2 20 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Hillegom bestaat al meer dan 20 jaar. Dat komt doordat we de leukste bedrijven en werkzoekenden succesvol aan elkaar koppelen. Bijvoorbeeld in de logistieke, technische en agrarische sector. Ons enthousiaste team zet zich 100% voor jou in! We zijn actief in zowel Hillegom als Lisse en werken veel samen met Luba Teylingen.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Hillegom

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Hillegom

  Bezoekadres

  Hoofdstraat 119
  2182 EN Hillegom

  Vacatures Luba Uitzendbureau Hillegom

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Hillegom

  Chanique Haegens
  Chanique Haegens Senior intercedent
  Dana van de Geer
  Dana van de Geer Senior intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Hillegom

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Dankzij Luba (Lisa) een top baan gekregen. Ze nemen de tijd voor je en gaan direct aan de slag om de perfecte baan te vinden.

  Don
  Don een week geleden

  Met Filiaal Hillegom is het goed en fijn samen te werken

  Hank Hawlo
  Hank Hawlo 9 maanden geleden

  Luba Uitzendburo de beste Baan gever

  Leandro AKA - MASTER GROOVER
  Leandro AKA - MASTER GROOVER 9 maanden geleden

  Hebben voor mij tot 2 keer toe een fijne werkgever kunnen vinden. Weten heel goed de combinatie tussen werkgever en werkzoekende in te schatten waardoor er bij een eerste gesprek al gelijk een "klik" is.

  G Mientjes
  G Mientjes een jaar geleden

  4,2 20 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Hillegom

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Hillegom bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Hillegom leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Hillegom heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Hillegom en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Hillegom

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Hillegom en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Hillegom kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Hillegom.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Hillegom kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder