0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Beoordeeld met een 4,7 7 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Schiphol is ‘the place to be’ voor Luba Hoofddorp. Onze uitzendkrachten werken in het winkelgebied, bij logistieke bedrijven en kantoren op Schiphol. Morgen 5 medewerkers nodig of morgen aan de slag? Regelen we! Onze uitzendkrachten en bedrijven weten: samenwerken met Luba doe je voor langere tijd. Ervaar het zelf.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Hoofddorp

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Bezoekadres

  Kruisweg 647
  2132 NC Hoofddorp

  Vacatures Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Hoofddorp

  Mariëlle van der Struijf
  Mariëlle van der Struijf Vestigingsmanager
  Sabine Zwaneveld
  Sabine Zwaneveld Intercedent
  Angelique Hartman - Blikman
  Angelique Hartman - Blikman Intercedent
  Dimitri de Beer
  Dimitri de Beer Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  2024 te wil ik jullie ook hartelijk bedanken voor de fijne en leerzame tijd die ik bij Luba heb opgedaan.

  Herman Ramlal
  Herman Ramlal een maand geleden

  New Delhi

  Nardev Singh
  Nardev Singh 4 maanden geleden

  Jan van der Maarl
  Jan van der Maarl 8 maanden geleden

  Ik ben in een zware periode van me leven naar Luba Hoofddorp gegaan via een familie lid. Ik zag niet veel meer zitten op dat punt in me leven. Toch wou ik graag iets doen. Ik werd uitgenodigd en tot mijn verbazing werd ik daar zo goed opgevangen! Heb echt nog nooit zo een uitzendbureau meegemaakt die zo graag wilt helpen. Ik heb mezelf kunnen herpakken dankzij Luba en naasten. Nu werk ik bij een baan die ik ontzettend leuk vind en weet zeker dat ik blijf groeien.

  Raoul Hoeba
  Raoul Hoeba een jaar geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Hoofddorp

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Hoofddorp bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Hoofddorp leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Hoofddorp heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Hoofddorp en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Hoofddorp

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Hoofddorp en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Hoofddorp kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Hoofddorp.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Hoofddorp kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder