0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Krommenie

  Luba Uitzendbureau Krommenie

  Beoordeeld met een 4,4 37 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Krommenie heeft vanuit de vestiging nét geen uitzicht op de groen-blauw-rode cirkels die iedere inwoner kent. Wel hebben we zicht op het werk in de regio. Ons ervaren team helpt je aan het werk of aan werknemers in alle functies tot en met mbo plus- niveau, van de industriële tot grafische sector.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Krommenie

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Krommenie

  Bezoekadres

  Zuiderhoofdstraat 73
  1561 AJ Krommenie

  Vacatures Luba Uitzendbureau Krommenie

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Krommenie

  Patrick Rothengatter
  Patrick Rothengatter Vestigingsmanager
  Vanita Koolhoven
  Vanita Koolhoven Intercedent
  Bianca van Boksel
  Bianca van Boksel Intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Krommenie

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Ik waardeer het bureau Luba Uitzendbureau om hun professionaliteit. Dankzij medewerkster Ester heb ik van mei 2022 tot februari 2023 bij Van Wijngaarden B.V., WORMERVEER kunnen werken. Ester heeft een baan voor mij kunnen vinden passend bij mijn leeftijd. Ik ben een vluchteling uit Oekraïne, ik ben 64. Ik wil langer bij dit bureau blijven. Ik waardeer het bureau Luba Uitzendbureau om hun professionaliteit. Dankzij medewerkster Ester heb ik van mei 2022 tot februari 2023 bij Van Wijngaarden B.V., WORMERVEER kunnen werken. Ester heeft een baan voor mij kunnen vinden passend bij mijn leeftijd. Ik ben een vluchteling uit Oekraïne, ik ben 64 jaar oud. Ik wil langer bij dit bureau blijven. Nu werk ik weer bij hetzelfde bedrijf. Ik hou echt van dit bedrijf en zijn personeel.

  Анатолий Петраш
  Анатолий Петраш een maand geleden

  Mijn man is daar goed geholpen om aan een baan te komen lieve , werknemers, ze staan. Altijd voor je klaar,je kan altijd te recht bij hun voor ,als je wat niet begrijpt ,is nooit te veel voor hun. Mijn man werk met veel plezier .en is ook blij dat hij bij Luba terecht is .

  S Jagroep
  S Jagroep 8 maanden geleden

  Ben sinds korte tijd in gesprek met Boris Loeb over een mogelijke carrière switch. Na een aangenaam intakegesprek is hij voor mij aan de slag gegaan en komt hij zijn belofte zeker na dat het niet bij woorden blijft maar zeker ook daden dus. Chapeau.

  Fred Quint
  Fred Quint een jaar geleden

  Geweldig contact gehad met Boris. Had me binnen een week aan een leuke baan geholpen. Waar ik echt heel veel zin in heb! Luisteren goed naar je en kijken wat er echt bij je past. Zeker een aanrader!

  katlosser
  katlosser een jaar geleden

  4,4 37 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Krommenie

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Krommenie bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Krommenie leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Krommenie heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Krommenie en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Krommenie

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Krommenie en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Krommenie kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Krommenie.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Krommenie kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder