0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Medemblik

  Luba Uitzendbureau Medemblik

  Beoordeeld met een 4,4 27 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Medemblik, de stad aan het IJsselmeer, van de stoomtrein en kasteel Radboud. Maar ook de stad van ‘ons kent ons’, de West-Friese mentaliteit. Luba Medemblik past hier goed tussen. Ons gehele team komt uit de regio. Dus we begrijpen de behoeften van werkgevers en werknemers uit de buurt. Een match is zo gemaakt!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Medemblik

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Medemblik

  Bezoekadres

  Nieuwstraat 42
  1671 BE Medemblik

  Vacatures Luba Uitzendbureau Medemblik

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Medemblik

  Nicole ten Hagen
  Nicole ten Hagen Vestigingsmanager
  Jenny van den Ordel
  Jenny van den Ordel Intercedent
  Patty Mol
  Patty Mol Intercedent
  Nicky Hofland
  Nicky Hofland Intercedent
  Valesca Visscher
  Valesca Visscher Intercedent
  Monique Duizendstra
  Monique Duizendstra Senior intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Medemblik

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Vriendelijk, behulpzaam personeel en goede assistentie. Niet op lange termijn met hen gewerkt omdat ik het geluk had vrij vlot een andere, lange termijn baan te vinden maar de accomodatie aan hun zijde was uitstekend.

  T Essers
  T Essers 6 maanden geleden

  Goede kwaliteit van dienstverlening: klantvriendelijkheid, behulpzaam, snelheid van het vinden van werk en snelheid van afhandeling van issues.

  Vera Duarte
  Vera Duarte 9 maanden geleden

  Een paar jaar geleden via dit uitzendbureau gewerkt. Toendertijd was het een fijne communicate en begrepen ze je wensen. Je hoefde je niet bezwaard te voelen om nee te zeggen tegen werk.

  Robbert Stam
  Robbert Stam een jaar geleden

  4,4 27 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Medemblik

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Medemblik bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Medemblik leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Medemblik heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Medemblik en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Medemblik

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Medemblik en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Medemblik kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Medemblik.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Medemblik kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder