0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Beoordeeld met een 4,8 6 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Nieuwegein is een echte ondernemers- en werkstad. De centrale ligging van de stad trekt grote (logistieke) bedrijven en ondernemers aan en er is veel bedrijvigheid en werkgelegenheid. Laat je adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Nieuwegein en omstreken. Ons ervaren team brengt jouw kansen snel in kaart en vindt werk dat bij je past.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of bel en maak een afspraak om met elkaar kennis te maken. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in regio Nieuwegein

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Bezoekadres

  Wattbaan 51-12
  3439 ML Nieuwegein

  Vacatures Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Nieuwegein

  Rob van Bennekom
  Rob van Bennekom Vestigingsmanager
  Eline Boskman
  Eline Boskman Senior intercedent
  Natnael Ghebreyesus
  Natnael Ghebreyesus Senior intercedent
  Meryam el Makhoukhi
  Meryam el Makhoukhi Intercedent
  Bernard Huisintveld
  Bernard Huisintveld District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  johnny mijnals
  johnny mijnals 5 maanden geleden

  Via Lyuba heb ik gevonden wat ik zocht als baan! Bedankt Luba! Ik raad Luba van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een baan of aan iets nieuws denkt! 🙂😃

  Todorka Atanasova
  Todorka Atanasova 8 maanden geleden

  Ze vonden een geweldige baan voor mij en luisterden echt naar wat ik wilde

  Marta Brzeźniak
  Marta Brzeźniak 8 maanden geleden

  Netjes.....zoals t hoort

  Bo Pinchetti
  Bo Pinchetti een jaar geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Nieuwegein

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Nieuwegein bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Nieuwegein leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Nieuwegein heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Nieuwegein en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Nieuwegein

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Nieuwegein en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Nieuwegein kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Nieuwegein.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Nieuwegein kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder