0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Purmerend

  Luba Uitzendbureau Purmerend

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Purmerend helpt jou groeien. Bij ons sta jij centraal en kijken we wat jij nodig hebt om vooruit te komen. De West-Friese mentaliteit is voelbaar op de vestiging: open, direct en doorpakken. Dankzij de meeste vacatures bij de beste lokale werkgevers hebben wij altijd een baan die bij je past. En wil jij doorgroeien? Ook dan helpen wij je. 

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Purmerend

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Purmerend

  Bezoekadres

  Nieuwstraat 40
  1441 CN Purmerend

  Vacatures Luba Uitzendbureau Purmerend

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Purmerend

  Jeroen Moreels
  Jeroen Moreels Vestigingsmanager
  Boris Kroeb
  Boris Kroeb Senior intercedent
  Naomi Telgt
  Naomi Telgt Intercedent

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Purmerend

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Purmerend bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Purmerend leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Purmerend heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Purmerend en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Purmerend

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Purmerend en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Purmerend kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Purmerend.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Purmerend kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder