0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Schagen

  Luba Uitzendbureau Schagen

  Beoordeeld met een 4,5 36 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Schagen is te vinden tegenover het station in Schagen. Ons team verbindt ondernemers en lokale talenten in de regio die grofweg links van de A7 en boven Alkmaar ligt. Op de vestiging werkt een enthousiast, gevarieerd team dat je graag helpt jouw doelen te bereiken!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Schagen

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Schagen

  Bezoekadres

  Plantsoen 28
  1741 EM Schagen

  Vacatures Luba Uitzendbureau Schagen

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Schagen

  Sander Hendrikse
  Sander Hendrikse Vestigingsmanager
  Yildiz Glim
  Yildiz Glim Intercedent
  Nathan Weijers
  Nathan Weijers Intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Schagen

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Het succes van een uitzendbureau ligt niet in zijn naam, maar in de geweldige mensen die er werken. Nathan, het gezicht van Luba, heeft me op een buitengewone wijze naar een vaste baan geleid. Het zijn de medewerkers die het verschil maken, en Nathan en zijn team hebben dat perfect begrepen door me fantastisch te ondersteunen naar mijn droombaan! Ik hoop van harte dat Nathan snel doorgroeit naar een vestigingsmanager. Zijn capaciteiten zouden hem in staat stellen om zijn collega's te inspireren en te leiden naar nog meer succes.

  wobbe Dijkstra
  wobbe Dijkstra 5 maanden geleden

  Leuk team! helpen je snel aan een nieuwe baan naar jouw wens.

  Stan Goudsblom
  Stan Goudsblom 6 maanden geleden

  Beste lezers, Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de geweldige ondersteuning die ik heb ontvangen van Nathan Weijers. Zijn vrolijke en positieve houding heeft mijn ervaring als uitzendkracht onvergetelijk gemaakt. Nathan is niet alleen zeer professioneel, maar hij toont ook een oprecht en warm hart voor de uitzendkracht. Zijn betrokkenheid is voelbaar en heeft mij het gevoel gegeven dat ik echt gewaardeerd word binnen het team. Met Nathan aan mijn zijde voel ik me gesteund en gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en heeft een positieve invloed op de werkomgeving. Kortom, Nathan Weijers is een waardevolle toevoeging aan het team en ik ben dankbaar voor zijn voortdurende inzet en positieve energie. Met vriendelijke groet, Wobbe Dijkstra

  Bob Dijkstra
  Bob Dijkstra 8 maanden geleden

  Zijn zeer betrokken , als je werk zoekt helpen ze te kijken naar wat er echt bij je past aan de hand van wat je zegt

  c. de haan
  c. de haan 8 maanden geleden

  4,5 36 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Schagen

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Schagen bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Schagen leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Schagen heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Schagen en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Schagen

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Schagen en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Schagen kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Schagen.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Schagen kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder