0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Teylingen

  Luba Uitzendbureau Teylingen

  Beoordeeld met een 4,6 24 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Teylingen is niet meer weg te denken uit de Bollenstreek. Dat komt doordat we sinds 1996 de leukste bedrijven en werkzoekenden succesvol aan elkaar koppelen. We richten ons op de logistieke, productie, technische en administratieve sector. Ons bedreven team zet zich 100% in voor jou! We werken daarbij veel samen met Luba Lisse en Luba Hillegom.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Teylingen

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Teylingen

  Bezoekadres

  Teijlingerlaan 4
  2171 CB Sassenheim

  Vacatures Luba Uitzendbureau Teylingen

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Teylingen

  Dion van Elk Intercedent
  Anne Zijerveld
  Anne Zijerveld Management trainee
  Katri Muller
  Katri Muller Senior intercedent
  Marthe Mijnders
  Marthe Mijnders Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Teylingen

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Super! Heb niks te klagen Het zijn fijne mensen van Luba en ze werken vanuit het hart, met alle respect voor het mooiste vrouwen op aarde

  Abed Dar
  Abed Dar een week geleden

  Fijn team om te zoeken naar een (tijdelijke) bijbaan om te combineren tijdens mijn studie! Erg meedenkend over verschillende mogelijkheden.

  Steyn van der Plas
  Steyn van der Plas een maand geleden

  Zeer vriendelijke dames. Altijd bereikbaar en je krijgt een snelle reactie op vragen.

  Joanne Louise
  Joanne Louise 2 maanden geleden

  Ze hebben me goed geholpen met een leuke tijdelijke baan. Bedankt daarvoor!

  Jack Koster
  Jack Koster 3 maanden geleden

  4,6 24 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Teylingen

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Teylingen bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Teylingen leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Teylingen heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Teylingen en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Teylingen

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Teylingen en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Teylingen kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Teylingen.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Teylingen kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder