0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Zaandam

  Luba Uitzendbureau Zaandam

  Beoordeeld met een 4,2 23 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Zaandam, wereldberoemd door zijn Zaanse huisjes en de Zaanse Schans. En dé plek voor Luba Zaandam om werkzoekenden en bedrijven bij elkaar te brengen. We bemiddelen veel in de industriële sector, van technisch tot administratief werk. Wat kunnen we voor jou betekenen? Ons ervaren team helpt je graag verder.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Zaandam

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Zaandam

  Bezoekadres

  Rustenburg 101
  1506 AX Zaandam

  Vacatures Luba Uitzendbureau Zaandam

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Zaandam

  Patrick Rothengatter
  Patrick Rothengatter Vestigingsmanager
  Rudolf Stooker
  Rudolf Stooker Intercedent
  Sheila Agyemang
  Sheila Agyemang Intercedent
  Cedric Sekyi
  Cedric Sekyi Intercedent
  Jos Bongers
  Jos Bongers District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Zaandam

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Super, top medewerkers van Zaandam en Krommenie.

  Hiroy Semedo
  Hiroy Semedo een week geleden

  Aardige team, heel goede ervaringen met Luba.

  Taman Art
  Taman Art een week geleden

  "Uitstekend uitzendbureau! Ze hebben me snel en professioneel geholpen bij het vinden van mijn ideale baan. Vriendelijke en toegewijde medewerkers. Sterk aanbevolen!"

  Aziz Aissaoui
  Aziz Aissaoui 2 maanden geleden

  Super vriendelijke werknemers! Ik ben naar binnen gelopen en ze hebben mij goed geholpen. De dag erna had ik al rondleiding bij een bedrijf.

  Jeremy Prommenschenckel Gazquez
  Jeremy Prommenschenckel Gazquez 11 maanden geleden

  4,2 23 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Zaandam

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Zaandam bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Zaandam leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Zaandam heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Zaandam en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Zaandam

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Zaandam en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Zaandam kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Zaandam.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Zaandam kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder