Leiden

Adres   Kort Rapenburg 10
Plaats   2311 GC Leiden
Telefoon   (071) 514 03 41
E-mail   leiden@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Langskomen s.v.p. op afspraak

Luba Uitzendbureau
Leiden.

Luba is opgericht in Leiden. Doordat we hier al sinds 1968 actief zijn, hebben we nauwe banden in het Leidse. Vroeger richtten we ons op studentenwerk, waardoor we volop contactpersonen hebben bij opdrachtgevers die eens via ons gewerkt hebben. Inmiddels richten we ons op het MKB en (semi-)overheid. 
Met ons complete team van acht zetten wij ons in voor de regio Leiden en met Luba Rijnsburg ook voor die regio. Luba Uitzendbureau Leiden kenmerkt zich door hard werken en veel met elkaar lachen.

Pas jij bij het MKB

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kan zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent vaak dat je geen pak aan hoeft. En in een klein bedrijf werk je als snel met een manager of de directeur samen. Sommige zaken zijn nog niet geregeld, je krijgt dus volop mogelijkheden. Er is altijd wel een leuk MKB bedrijf in de buurt, zodat je geen uren met het OV hoeft te reizen of in de file hoeft te staan. Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt er op dat je liever bij een corporate werkt.

Terwijl er in Nederland ruim 400.000 MKB bedrijven zijn met hele leuke vacatures. Waar je geen radartje in het geheel bent, maar zelf het verschil kan maken. Waar je zelf je keuzes kan maken, en een bedrijf meehelpt bouwen en groeien. Kijk eens bij onze vacatures of er toch niet een mooie opdracht voor je bij zit?

Maak kennis met ons team in Leiden. Wij staan voor je klaar!

(071) 514 03 41. Of mail ons.

Een greep uit onze
vacatures in Leiden

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor alles wat met in-, door- en uitstroom te maken heeft
  • wij ontzorgen je, zodat jij kunt (blijven) doen waar je goed in bent