Zoetermeer

Adres   Dorpsstraat 99c
Plaats   2712 AE Zoetermeer
Telefoon   (079) 341 13 11
E-mail   zoetermeer@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   gesloten
Dinsdag:   gesloten
Woensdag:   08:30 - 12 :30
Donderdag:   gesloten
Vrijdag:   08:30 - 12:30

Per telefoon en e-mail bereikbaar
op ma t/m vr van 8:30 - 17:30.

Luba Uitzendbureau
Zoetermeer.

Luba Uitzendbureau Zoetermeer is niet zomaar een uitzendbureau: ons gaat het om de ideale match. Naast die oprechte persoonlijke benadering onderscheiden wij ons door onze kennis van de lokale arbeidsmarkt.

Wij kennen de werkgevers en wij weten waar wij de juiste kandidaat kunnen vinden. Als je ons belt of bij ons langskomt, word je welkom geheten door een van onze ervaren consulenten. Kom dus snel bij ons uitzendbureau in Zoetermeer langs voor een baan onder het genot van een kop thee of koffie.

Pas jij bij het MKB?

Pas jij bij het MKB?

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kan zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent vaak dat je geen pak aan hoeft. En in een klein bedrijf werk je als snel met een manager of de directeur samen. Sommige zaken zijn nog niet geregeld, je krijgt dus volop mogelijkheden. Er is altijd wel een leuk MKB bedrijf in de buurt, zodat je geen uren met het OV hoeft te reizen of in de file hoeft te staan. Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt er op dat je liever bij een corporate werkt.

Terwijl er in Nederland ruim 400.000 MKB bedrijven zijn met hele leuke vacatures. Waar je geen radartje in het geheel bent, maar zelf het verschil kan maken. Waar je zelf je keuzes kan maken, en een bedrijf meehelpt bouwen en groeien. Kijk eens bij onze vacatures of er toch niet een mooie opdracht voor je bij zit?

Maak kennis met ons team in Zoetermeer. Wij staan voor je klaar!

(030) 238 17 40. Of mail ons.

Een greep uit onze
vacatures in Zoetermeer

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor al jouw HR-vraagstukken over in-, door- en uitstroom
  • wij ontzorgen, zodat jij kan groeien