0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Leiden

  Luba Uitzendbureau Leiden

  Beoordeeld met een 4,0 57 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Leiden is de oudste vestiging van Luba. Van studentenuitzendbureau aan de Oude Rijn tot de huidige vestiging op het Kort Rapenburg: We zijn sinds 1968 verbonden met Leiden én het talent en de bedrijven uit de omgeving. Ons ervaren team helpt je graag aan het beste werk in de buurt. Ervaar het zelf!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Leiden

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Leiden

  Bezoekadres

  Kort Rapenburg 10
  2311 GC Leiden

  Vacatures Luba Uitzendbureau Leiden

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Leiden

  Nicole van Dijk - Remmelzwaal
  Nicole van Dijk - Remmelzwaal Vestigingsmanager
  Rianne Reekers
  Rianne Reekers Intercedent
  Thomas Floorijp
  Thomas Floorijp Intercedent
  Carmen Vieveen
  Carmen Vieveen Intercedent
  Floor van der Maden
  Floor van der Maden Intercedent
  Carlijn van Houten
  Carlijn van Houten Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Leiden

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Floor is een leuke hardwerkende meid. Die echt haar best doet om iets passends voor je te vinden en je te helpen met vragen. Een aantal andere medewerkers reageerden soms wat volgens standaard protocol om je af te wimpelen met vragen dat zou wel wat beter kunnen. Verder een prettig en leuk bedrijf met een leuk kerstcadeau!

  Lizz Moraal
  Lizz Moraal een week geleden

  Floor is een leuke hardwerkende meid. Die echt haar best doet om iets passends voor je te vinden en je te helpen met vragen. Een aantal andere medewerkers reageerden soms wat volgens standaard protocol om je af te wimpelen met vragen dat zou wel wat beter kunnen. Verder een prettig en leuk bedrijf met een leuk kerstcadeau!

  Lizz Moraal
  Lizz Moraal een week geleden

  Leuk om Luba te ontmoeten, bedankt voor uw respect en tolerantie voor uw medewerkers, uw wederzijds begrip en behulpzaamheid.

  Elbereltu Bao
  Elbereltu Bao een week geleden

  Ik geef uitzendbureau Luba leiden een dikke 5 sterren omdat ze desondanks mijn lage opleidingsniveau me toch willen helpen met het vinden van een weg naar mijn droombaan. Intercedent Floor van der Maden heeft hierbij extra inzet getoond door inhoudelijke vragen te stellen en interesse te tonen. Niet alleen over mijn arbeids en opleidings verleden maar ook naar mijn "andere menselijke kant" verleden. Dit maakt dat ik het gevoel heb gekregen dat ik me gezien en begrepen voelde. Daarom kies ik voor uitzendbureau Luba leiden.

  MarekWemerman
  MarekWemerman 2 weken geleden

  4,0 57 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Leiden

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Leiden bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Leiden leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Leiden heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Leiden en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Leiden

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Leiden en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Leiden kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Leiden.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Leiden kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder