0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Beoordeeld met een 4,3 9 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Leiderdorp, het dorp waar no-nonsens en hard werken vanzelfsprekend is. En de plaats waar Luba Leiderdorp met veel plezier werkzoekenden en bedrijven samenbrengt. Of het nu gaat om logistieke, administratieve of technische vacatures, we vervullen ze. Zoek jij werk of heb je een vacature? We helpen je verder! 

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Leiderdorp

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Bezoekadres

  Touwbaan 38 (Flexizone A0.01)
  2352 CZ Leiderdorp

  Vacatures Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Leiderdorp

  Chris van Dorp
  Chris van Dorp Vestigingsmanager
  Lidwien Kesteloo
  Lidwien Kesteloo Intercedent
  Joske van der Plas
  Joske van der Plas Intercedent
  Suzanne Vintges - Funnekotter
  Suzanne Vintges - Funnekotter District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Hebben kennis van zaken, helpen je goed als je vragen hebt. Vriendelijk en vrolijk personeel.

  Rob Van der Zwet
  Rob Van der Zwet een maand geleden

  Heel aardig personeel en ze waren goed in het vinden van een baan die bij mij past.

  Donna Teerlink
  Donna Teerlink 5 maanden geleden

  Een super uitzendbureau. Vriendelijke en behulpzame personeel. Ik ben zeer snel geholpen met het vinden van een nieuw baan.

  Mehmet A
  Mehmet A 6 maanden geleden

  In mijn ervaring, Luba uitzendbureau Altijd uiterst behulpzaam & vriendelijk is geweest. Ze zijn gemakkelijk me te communiceren. Ik heb momenteel ( sinds 1.5 jaar) een baan wear ik echo van geniet & ik raad Luba Zonder aarzeling and. Bedankt Luba.

  Chris Farnham
  Chris Farnham 8 maanden geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Leiderdorp

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Leiderdorp bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Leiderdorp leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Leiderdorp heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Leiderdorp en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Leiderdorp

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Leiderdorp en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Leiderdorp kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Leiderdorp.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Leiderdorp kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder