0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Beoordeeld met een 4,6 12 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Woon jij in regio Oosterhout en kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van nieuw werk? Dan moet je bij Luba zijn. Onze collega's van de vestiging Oosterhout kennen de lokale werkgevers als geen ander. En met de beste vacatures bij de meeste werkgevers heb jij snel leuk werk gevonden!
  Ben jij werkgever en wil jij gegarandeerd de beste kandidaten? Ook dan moet je bij Luba zijn. Wij helpen jou met je wervingsvraag van morgen.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Oosterhout

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Bezoekadres

  Heuveleind 7B
  4901 LL Oosterhout

  Vacatures Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Oosterhout

  Maartje Siebers
  Maartje Siebers Vestigingsmanager
  Isabelle Bout
  Isabelle Bout Senior intercedent
  Bernard Huisintveld
  Bernard Huisintveld District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Dankzij de mensen van Luba Oosterhout een fantastische nieuwe baan gevonden. Jullie zijn toppers! Goed geluisterd en gezocht. Ik ben jullie ontzettend dankbaar

  Gert Jan Knoop
  Gert Jan Knoop 4 maanden geleden

  FANTASTISCH. Momenteel was dit de enigste uitzendbureau die voor mij tijdelijk werk kon vinden op een korte termijn. Communicatie is enorm goed. Als ik vragen heb gaan ze er gelijk achteraan en worden altijd snel beantwoord. Al met al top bedrijf! Zou iedereen Luba aanbevelen.

  sanne verhagen
  sanne verhagen 4 maanden geleden

  Goed uitzendbureau in Oosterhout. Vriendelijke werknemers die goede hulp bieden en leuk werk voor je vinden.

  carlo van dorst
  carlo van dorst 7 maanden geleden

  Super vriendelijke medewerkers en meedenkend. Staan je snel te woord en wordt direct geholpen. Al bij al echt toppie.

  Rob van Krieken
  Rob van Krieken 7 maanden geleden

  4,6 12 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Oosterhout

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Oosterhout bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Oosterhout leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Oosterhout heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Oosterhout en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Oosterhout

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Oosterhout en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Oosterhout kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Oosterhout.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Oosterhout kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder