0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Beoordeeld met een 3,8 33 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Rotterdam bouwt op 35 jaar ervaring in de havenstad. Ons team geeft werkzoekenden en bedrijven graag het beste advies. We hebben een directe aanpak: je krijgt meteen antwoord en afspraken komen we na. We zijn expert in werk in het magazijn, de productie en administratie. Een match is zo gemaakt!

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Rotterdam

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Bezoekadres

  Vasteland 78 (HNK Rotterdam)
  3011BN Rotterdam

  Vacatures Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Rotterdam

  Eva Toma
  Eva Toma Vestigingsmanager
  Lore Bokkes
  Lore Bokkes Intercedent
  Pieter Boelhouwer
  Pieter Boelhouwer Intercedent
  René Hamelinck
  René Hamelinck Districtmanager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Werk sinds 4 maanden voor LUBA in de zorgsector en ben er zelf erg tevreden over. Als ik een vraag heb krijg ik binnen een dag antwoord waar ik ook echt iets mee kan! Voel mij gewaardeerd en begrepen. Hoop nog heel lang voor LUBA te mogen werken!!!

  Wendy Voogt
  Wendy Voogt een maand geleden

  Het begin was stroef leek erop alsof niets lukte, maar eenmaal werkzaam ging het als een trein. Leuke opdracht binnen gehaald en gevoel van empathie ook mogen ervaren. Er stond wel altijd iemand klaar om te helpen, zeker wel een aanrader om met Luba zorg in zee te gaan!!!

  Jenny T.
  Jenny T. 8 maanden geleden

  3,8 33 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Rotterdam

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Rotterdam bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Rotterdam leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Rotterdam heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Rotterdam en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Rotterdam

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Rotterdam en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Rotterdam kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Rotterdam.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Rotterdam kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder