0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Beoordeeld met een 4,1 8 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Luba Uitzendbureau Zoetermeer, een vestiging die bruist van de passie om bedrijven en talent uit de buurt bij elkaar te brengen. Met zoveel bedrijven en enthousiaste kandidaten is een match snel gemaakt! Ons team van sporters, bourgondiërs, salestijgers en bovenal deskundige intercedenten gaat ervoor! 

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Zoetermeer

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Bezoekadres

  Dorpsstraat 115P
  2712 AE Zoetermeer

  Vacatures Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Zoetermeer

  Jan-Jaap Visser
  Jan-Jaap Visser Vestigingsmanager
  Angela Plug
  Angela Plug Intercedent
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  een prettig uitzendburo,doen waar ze sterk in zijn,:luisteren en eventuele problemen snel oplossen

  John Hageraats
  John Hageraats 2 maanden geleden

  Ben vorig jaar via Luba begonnen bij mij huidige werkgever, eerst als uitzendkracht en ben over genomen door hun. Vond het best spannend on voor een uitzendbureau te gaan werken maar het heeft voor mij een positief gevolg gehad.

  rob kleijn
  rob kleijn 5 maanden geleden

  Bhiktori Kc
  Bhiktori Kc 10 maanden geleden

  Verhuisd naar een prachtig nieuw pand!

  René Hamelinck
  René Hamelinck 5 jaar geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Zoetermeer

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Zoetermeer bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Zoetermeer leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Zoetermeer heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Zoetermeer en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Zoetermeer

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Zoetermeer en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Zoetermeer kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Zoetermeer.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Zoetermeer kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder