Den Haag

Adres   Torenstraat 97
Plaats   2513 BP Den Haag
Telefoon   (070) 364 49 20
E-mail   denhaag@luba.nl

Openingstijden

Maandag:   08:30 - 17:30
Dinsdag:   08:30 - 17:30
Woensdag:   08:30 - 17:30
Donderdag:   08:30 - 17:30
Vrijdag:   08:30 - 17:30

Luba Uitzendbureau
Den Haag.

Den Haag, bruisende stad achter de duinen. Hagenezen en Hagenaars, gebroederlijk zitten ze in de zomer op het strand van Scheveningen of schaatsen ze in de winter op de Hofvijver. Stad van het parlement en het koningshuis. Hier is Luba Uitzendbureau Den Haag al ruim 20 jaar een wezenlijk onderdeel.

De lokale arbeidsmarkt kent voor ons dan ook geen geheimen. Ons ervaren team maakt snel en vakkundig de juiste match. Of het nu de functie van logistiek medewerker, verpleegkundige of secretaresse is; Luba Den Haag staat ook de komende 20 jaar voor je klaar.

Pas jij bij het MKB?

Pas jij bij het MKB?

Test jezelf! Pas jij bij het MKB?

 

Korte lijnen of lange procedures? Wil je veel collega's of werk je liever in een klein team? Kies steeds de foto die het beste bij jou past en ontdek of jij bij het MKB past!

Gefeliciteerd, jij kan zó aan de slag in het MKB!

Werken in het MKB betekent vaak dat je geen pak aan hoeft. En in een klein bedrijf werk je als snel met een manager of de directeur samen. Sommige zaken zijn nog niet geregeld, je krijgt dus volop mogelijkheden. Er is altijd wel een leuk MKB bedrijf in de buurt, zodat je geen uren met het OV hoeft te reizen of in de file hoeft te staan. Bekijk snel onze vacatures.

Jammer, het lijkt er op dat je liever bij een corporate werkt.

Terwijl er in Nederland ruim 400.000 MKB bedrijven zijn met hele leuke vacatures. Waar je geen radartje in het geheel bent, maar zelf het verschil kan maken. Waar je zelf je keuzes kan maken, en een bedrijf meehelpt bouwen en groeien. Kijk eens bij onze vacatures of er toch niet een mooie opdracht voor je bij zit?

Maak kennis met ons team in Den Haag. Wij staan voor je klaar!

(070) 364 49 20. Of mail ons.

Een greep uit onze
vacatures in Den Haag

In-, door- en uitstroom?
Luba maakt het mogelijk.

  • wij zijn MKB, net zoals jij
  • voor al jouw HR-vraagstukken over in-, door- en uitstroom
  • wij ontzorgen, zodat jij kan groeien