0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Beoordeeld met een 4,4 23 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  De hoofdstad van Noord-Brabant is geliefd om zijn levendige bourgondische karakter. Een stad waar ook op werkgebied veel te beleven is. Het beste werk in de logistieke, administratieve en technische sector vind je in Den Bosch, net als de leukste talenten die morgen al aan de slag willen.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Den Bosch

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Bezoekadres

  Jan de la Barlaan 2
  5212 NX Den Bosch

  Vacatures Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Den Bosch

  Sam van Erp
  Sam van Erp Intercedent
  Céline Koks
  Céline Koks Intercedent
  Manal Mesmoudi
  Manal Mesmoudi Vestigingsmanager
  Bernard Huisintveld
  Bernard Huisintveld District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Geweldige en betrokken mensen. Er wordt achter de schermen hard voor je gewerkt en ze zijn goed bereikbaar voor vragen.

  Corina van der Heijden
  Corina van der Heijden 3 maanden geleden

  Alleen maar goede ervaringen gehad. Ze luisteren goed naar wat je wilt en doen hun best voor je. Zeker 1 van de betere uitzendbureaus.

  Indy Van oort
  Indy Van oort 4 maanden geleden

  Ik geef LUBA 5 sterren. Ik werk al enige tijd voor hen en vind de communicatie goed. De meeste zijn zelfs in voor een praatje. Ik hou van goede communicatie en dat is er ook een gezien de situatie waarin ik nu zit, krijg ik zelfs goede ondersteuning. Al met al is LUBA een fijn uitzendbureau.

  Eduard Rosier Fotografie
  Eduard Rosier Fotografie 7 maanden geleden

  Alleen maar positieve ervaringen. Dit zijn mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ga vooral zo door!

  peter booy
  peter booy een jaar geleden

  4,4 23 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Den Bosch

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Den Bosch bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau De Bosch leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Den Bosch heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Den Bosch en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Den Bosch

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Den Bosch en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Den Bosch kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Den Bosch.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Den Bosch kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder