0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Den Haag

  Luba Uitzendbureau Den Haag

  Beoordeeld met een 3,3 28 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  O o, Den Haag, mooie stad achter de duinen. Stad van het parlement en het koningshuis. En al 20 jaar van Luba! De lokale arbeidsmarkt kent voor ons dan ook geen geheimen. Ons ervaren team maakt snel en vakkundig de juiste match. Of het nu gaat om werk(nemers) in de logistiek, zorg of administratie.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Den Haag

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Den Haag

  Bezoekadres

  Torenstraat 97
  2513 BP Den Haag

  Vacatures Luba Uitzendbureau Den Haag

  Gratis inschrijven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Werkgevers en personeel

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Den Haag

  Anne-Marie Vink
  Anne-Marie Vink Vestigingsmanager
  Shageeta Ramcharan
  Shageeta Ramcharan Senior intercedent
  Dominique van Struycken
  Dominique van Struycken District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Den Haag

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Voldoende informatie ontvangen.

  Zakele Tsolo
  Zakele Tsolo 10 maanden geleden

  Was heel informatief en leuk

  els van der pol
  els van der pol 3 jaar geleden

  aardige mensen

  Hofstad TV
  Hofstad TV 7 jaar geleden

  3,3 28 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Den Haag

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Den Haag bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Den Haag leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Den Haag heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Den Haag en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Den Haag

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Den Haag en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Den Haag kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Den Haag.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Den Haag kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder