0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Beoordeeld met een 3,9 14 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  In de Lichtstad van Nederland vind je het team van Luba Eindhoven! Jij staat voorop en we weten van aanpakken. Administratief, logistiek, productie of (licht) technisch werk? We vinden het voor je! En voor het MKB vinden we toppers die morgen aan de slag willen. Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Eindhoven

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Bezoekadres

  Grote Berg 85a
  5611 KJ Eindhoven

  Vacatures Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Eindhoven

  Nick Lodder
  Nick Lodder Vestigingsmanager
  Boukje Bax
  Boukje Bax Senior intercedent
  Manal Mesmoudi
  Manal Mesmoudi Sales trainee
  Sharon van der Meer
  Sharon van der Meer Intercedent
  Demi de Groot
  Demi de Groot Intercedent
  Bernard Huisintveld
  Bernard Huisintveld District manager

  Reviews over Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Het Luba-personeel is ongelooflijk gastvrij en behulpzaam. Ik heb een geweldige ervaring gehad en ik zou Luba Uitzendbu van harte aanbevelen..

  Soumya Timmu
  Soumya Timmu 2 weken geleden

  Goed

  S.J.M. van Rinsum
  S.J.M. van Rinsum 5 jaar geleden

  Erg fijn ontvangst. Hopelijk hebben ze snel een leuke baan voor mij.

  Joris van Velzen
  Joris van Velzen 6 jaar geleden

  3,9 14 reviews

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Eindhoven

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Eindhoven bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Eindhoven leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Eindhoven heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Eindhoven en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Eindhoven

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Eindhoven en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Eindhoven kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Eindhoven.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Eindhoven kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder