0
  Je kunt hier je sollicitatie afmaken
  Menu
  Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Beoordeeld met een 4,8 6 reviews

  • Maandag 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag 8:30 tot 17:30
  • Woensdag 8:30 tot 17:30
  • Donderdag 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten
  Openingstijden Inklappen

  Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Zevenbergen? Dat moet je bij Luba zijn. In deze bruisende, historische stad vind je vele bedrijven in de logistiek, industrie, administratie, commercie en gezondheidszorg. Laat je adviseren over de mogelijkheden op de arbeidsmarkt in de regio Zevenbergen en omstreken. Ons ervaren team brengt jouw kansen snel in kaart en vindt werk dat bij je past.

  Solliciteer meteen op één van onze vacatures. Of kom langs. Je bent altijd welkom. En ga je aan de slag? Dan ontvang je een leuk welkomstpakket!

  Bekijk onze vacatures in Zevenbergen

  Neem contact op met Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Bezoekadres

  Gildelaan 1d
  4761 BA Zevenbergen

  Vacatures Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Schrijf je gratis in

  Je hoeft alleen je gegevens in te vullen, dan nemen wij contact met je op om samen werk te vinden dat bij je past.

  Schrijf je in

  Ben je werkgever en zoek je personeel?

  Wij staan voor je klaar om geschikt personeel te vinden voor jouw bedrijf.

  Lees meer

  Team Zevenbergen

  Rogier van Schaik
  Rogier van Schaik Vestigingsmanager
  Lotte den Os
  Lotte den Os Intercedent

  Reviews over Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Wij hebben veel talenten met plezier aan nieuw werk geholpen. En hebben goede samenwerkingen met de beste werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek wat zij te zeggen hebben over ons.

  Aardig personeel. Het uitzendbureau is gevestigd nabij treinstation Zevenbergen en niet in het gemeentehuis.

  John Do
  John Do 3 weken geleden

  Aardig personeel. Het uitzendbureau is gevestigd nabij treinstation Zevenbergen en niet in het gemeentehuis.

  John Do
  John Do een maand geleden

  Dominik
  Dominik 2 maanden geleden

  Dominik
  Dominik 3 maanden geleden

  De meeste vacatures bij de beste werkgevers in Zevenbergen

  Als het grootste uitzendbureau voor het MKB hebben wij de meeste vacatures in Zevenbergen bij de beste werkgevers. Onze collega’s van Luba Uitzendbureau Zevenbergen leren je graag kennen! Met meer dan 50 vestigingen verspreid door het land, is er altijd een Luba-vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag, wil jij meer weten over een vacature of wil je even gedag zeggen? Onze deur staat altijd open.

  De snelste match tussen vacature en lokaal talent

  Waar jij ook aan de slag wil, ons uitzendbureau in Zevenbergen heeft altijd passend werk voor jou. Fulltime, parttime of juist werken en leren tegelijkertijd. Wij komen regelmatig over de vloer bij diverse werkgevers in Zevenbergen en kunnen jou dus alles vertellen over je nieuwe werkplek. Bij ons sta jij centraal en kan je solliciteren zoals je wil. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Is er een match tussen jou en een vacature? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. En ben je eenmaal aan het werk, ook dan houden we contact! We bellen, komen langs en helpen je verder in je ontwikkeling.

  Werken op jouw manier bij Luba Uitzendbureau Zevenbergen

  Bij Luba sta jij centraal en werk jij op jouw manier. Onze collega’s hebben contact met veel bedrijven in Zevenbergen en daardoor kan jij altijd werken op jouw manier. Tijdelijk, vast, oproepbasis of juist een vak leren, bij Luba Uitzendbureau Zevenbergen kan het! Solliciteer meteen op één van onze vacatures, schrijf je in of kom langs bij ons uitzendbureau in Zevenbergen.

  Toon meer Toon minder

  Wij helpen jou ondernemen

  Wil jij medewerkers die passen bij jouw bedrijf en er zijn als jij ze nodig hebt? Wij helpen je graag. Zo ondernemen we samen en werken we aan groei. Ons uitzendbureau in Zevenbergen kent de lokale markt en jouw uitdagingen als geen ander. Heb jij bijvoorbeeld te maken met een wisselende vraag naar personeel? Wij helpen met een passende oplossing en ontzorgen jou volledig. Uitzenden, poolmanagement, HR-oplossingen en detachering zijn enkele van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Toon meer Toon minder